Copil rănit într-un accident în lanţ la Hânceşti

Accident în lanț cu implicarea unui microbuz de rută; Un copil de 10 ani, transportat la spital.

Un copil de 10 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier produs în această dimineață, pe traseul „Hânceşti-Leova” în apropiere de localitatea Mereşeni din raionul Hânceşti, scrie www.jurnal.md.

Oamenii legii, au stabilit că o femeie de 34 de ani, conducînd automobilul de model Ford Focus a pierdut controlul volanului și a ciocnit din spate un alt automobil de model Mercedes Sprinter, fiind condus de un bărbat 55 de ani din raionul Leova. Ulterior, automobilul de model Ford Focus a ieșit pe contrasens și s-a lovit cu un automobil Hyundai H1, la volanul căruia se afla un locuitor din municipiul Chișinău.

În urma impactului, a avut nevoie de îngrijiri medicale, un copil de 10 ani, care a fost transpotat la spitalul raional Hânceşti unde i-a fost acordat ajutor medical.

În rezultatul accidentului, toți trei participanți la trafic au fost supuşi testării alcooscopice , dar niciunul nu urcase băut la volan. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Zeci de morți în SUA în urma uraganului Ida
Articolul anterior
Cele 13 kilograme ,,topite” au convins-o că stilul sănătos de viață poate garanta atingerea scopului
Articolul următor