Copil scos din apele înghețate ale unui lac. Un salvator și-a pierdut viața

Un copil din China a fost la un pas de moarte, când a căzut în apele îngheţate ale unui lac. Salvarea a venit din partea unor trecători.

Deşi oamenii au reuşit să-l recupereze pe micuţ, povestea a avut un final tragic. Unul dintre salvatori a murit. Copilul s-a aventurat pe lacul îngheţat, însă stratul de gheaţă a cedat. Auzind strigătul disperat de ajutor al mamei, doi martori au sărit imediat în ajutor.

 „Laqni a fost prima persoană care a sărit în lac. L-a apucat imediat pe copil. De pe margine, Msajan încerca şi el să-mi tragă copilul din lac cu ajutorul mai multor eșarfe, dar micuţul nu avea suficientă putere să se ţină de ele, aşa că le-a dat drumul”, a declarat Chen Xiaoqin, mama copilului salvat.

„Locul în care copilul a căzut în apă se afla la peste 10 metri distanță de mal. Ne-am tot zbătut să ieşim din lac, dar nu am reușit. Gheața se tot crăpa”, a spus Msajan Nurdun, salvator.

Cei doi bărbaţi au încercat diverse metode pentru a-l scoate pe micuţ la suprafaţă, însă fără niciun rezultat. Într-un final, au ajuns şi pompierii care i-au recuperat pe toţi cei aflaţi în apele reci şi i-au transportat la spital. Din păcate, unul dintre cei doi martori a decedat la scurt timp. Mama copilului e încă şocată de cele întâmplate.

Chen Xiaoqin, mama copilului salvat: „Şi eu am căzut în lac pentru că gheața s-a crăpat. Nu mai ştiu ce s-a întâmplat în continuare. Când am fost salvată, i-am întrebat ulterior pe paramedici ce s-a întâmplat mai târziu şi mi-au spus că una dintre persoanele care au sărit în ajutor a decedat”.

Potrivit medicilor, bărbatul a stat prea mult timp în apa înghețată şi inima i-a cedat.

sursa: www.protv.ro

Ucraina închide toate instituțiile de învățământ, cu excepția grădinițelor
Articolul anterior
Engleza va rămâne limba oficială a UE, confirmă Comisia Europeană
Articolul următor
Alte articole interesante