Copilăria celei mai frumoase femei din lume ilustrată în fotografii

Audrey Hepburn – cea mai frumoasă femeie din toate timpurile. Actriţa este un adevărat fashion icon şi o filantroapă preocupată de soarta copiilor Africii. Astăzi, este considerată un simbol al eleganţei, frumuseţii şi graţiei desăvârşite. A inspirat numeroşi actori, regizori, creatori de modă, dar şi oameni simpli.

separator

Audrey Hepburn s-a născut pe data de 4 mai 1929, la Bruxelles, Belgia. Dar o mare parte din copilărie şi-a petrecut-o în Marea Britanie, studiind la o școală de fete. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, a studiat la Conservatorul din Arnhem din Olanda. Iar după ce naziştii au invadat ţara, Audrey şi mama sa au încercat din răsputeri să supravieţuiască. Chiar a ajutat mişcarea de rezistenţă, prin livrarea de mesaje, conform unui articol publicat de „The New York Times”. În această perioadă a suferit de malnutriţie, ceea ce i-a cauzat şi alte probleme de sănătate – anemie acută şi probleme respiratorii. După război, a continuat să îşi perfecţioneze talentul de a dansa. A studiat baletul la Londra. Iar în anul 1948, Audrey Hepburn a debutat pe scenă în musicalul „High Button Shoes”, la Londra. Prima sa producţie hollywoodiană a fost filmul „Vacanţă la Roma”, apărut în 1953, unde deţine rolul principal, alături de Gregory Peck. Filmul a fost un succes, anunţând o carieră fabuloasă pentru tânara actriţă. Chiar cu acesta a câştigat şi Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Pozele de mai jos, au fost realizate în perioada când era încă necunoscută lumii:Ella Van Heemstra alături de fiica ei, Audrey Hepburn, în 1929.Audrey Hepburn alături de tatăl său, Joseph Victor Anthony Ruston in Linkebeek, în Belgia, în 1933 (stânga) şi 1934 (dreapta).

Audrey în anul 1938.

În timpul războiului, a participat într-o serie de spectacole caritabile pentru a ajuta rezistenţa olandeză. Fotografie din 1942.În tinereţe, Audrey a lucrat ca model. Fotografie din 1946.

Sursa: historia.ro

O actriță cunoscută a murit de cancer la doar 46 de ani. A lăsat în urmă 2 copii
Articolul anterior
Câte un milion de dolari le-a dăruit George Clooney prietenilor săi
Articolul următor
Alte articole interesante