„Copilărie Dulce-Păpădie!” – un eveniment distractiv, cu multă voie bună și emoții pozitive

Ieri, de Ziua Internațională a Copilului s-a desfășurat unul dintre cele mai colorate evenimente pentru copii în aer liber – „Copilărie Dulce-Păpădie!”. Aflat la cea de-a III-a ediție, acesta a avut loc, la doar 20 de km de Capitală la Complexul Turistic ,,Costești”, unde sute de copii împreună cu părinții lor s-au distrat într-o atmosferă plină de energie și bucurie.

separator

Cei mici au avut parte de diverse ateliere, show-uri distractive și multe concursuri cu premii și surprize. De asemenea, în prima zi de vară a fost deschisă și piscina complexului, unde vizitatorii s-au bălăcit în apă, sau bronzat și au savurat aerul curat.


Ionel, 8 ani

„Mă bucur că a venit prima zi de vară și sunt în vacanță. Îmi place foarte mult aici, este super!”

Maria, 12 ani

„Este cald și frumos, și o aștept cu nerăbdare să o văd pe Irina Rimes!”

Doina, vizitatoare 

„Am evadat aici, mai departe de gălăgia orașului, atmosfera este superbă, e bine.”

Angela, vizitatoare 

„Prima dată am venit la Costești. Este un loc pitoresc, extraordinar. Mă bucur că se organizează astfel de evenimente pentru copii, deoarece este deosebit.”

Festivalul a fost moderat de actrița Daniela Burlaca, iar printre invitați speciali s-au numărat: Cosmin Cotoros, Georgeta Voinovan, Angelika Sîrbu și Teo Dance.

Iar cireașa de pe tort a fost interpreta Irina Rimes, care a încântat de la mic la mare cu piesele sale.

„Mă bucur să fiu astăzi prezentă aici, alături de acești copii minunați! Sincer cânt pentru prima dată la astfel de evenimente dedicate celor mici, dar îmi place mult. Copiii sunt minunați, dar și talentați, mai ales copiii din Moldova. Eu la fel mă mândresc că sunt moldoveancă. Vă mulțumesc!”, a menționat Irina Rimes în deschiderea recitalului său.

Moldoveanca Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea României, în locul Loredanei
Articolul anterior
Se anunță ploi cu descărcări electrice
Articolul următor
Alte articole interesante