image-4

Marș automobilistic în Capitală dedicat ,,Zilei Victoriei”: S-a strigat „Spasibo dedu za popedu”, la volanul unor mașini germane

Mai mulți participanți ai marșului automobilistic dedicat ,,Zilei Victoriei” s-au afișat în centrul Capitalei la volanul… unor mașini germane strigând ,,Spasibo dedu za popedu” (în traducere din limba rusă: mulțumesc bunelului pentru victorie). Imaginile s-au viralizat pe rețelele sociale.

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane şi text care spune „LMC 993 INS 377”

Au fost observate mărci germane de top, cum ar fi Porsche, BMW, Audi sau Mercedes. Dar și Lexus, Honda, Toyota.

foto: Facebook/Alex Buretz

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, maşină şi text
Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, maşină şi text
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, maşină şi text
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi text
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, maşină, drum şi text care spune „DDM 405”
Ar putea fi o imagine cu text
Ar putea fi o imagine cu jeep şi text
Ar putea fi o imagine cu maşină şi text care spune „ROVER WVN 995 VBS 770”
Ar putea fi o imagine cu maşină şi text

Lui Lukașenko i s-a făcut rău la Moscova. A plecat cu ambulanța! A ratat masa dată de Putin pentru prietenii dictatori

Dictatorului Alexandr Lukașenko i s-a făcut rău după parada de Ziua Victoriei de la Moscova și a fost dus la aeroport, însoțit de o ambulanță, scriu mai multe instituții mediatice din Belarus. Acesta nu a participat la cina oferită de Vladimir Putin prietenilor dictatori.

Lui Lukașenko i s-a făcut rău la Moscova. A plecat cu ambulanța! A ratat masa dată de Putin pentru prietenii dictatori

Lukașenko a participat marți, 9 mai curent, la parada de Ziua Victoriei din Piața Roșie, unde a fost suprins cu un bandaj pe brațul drept, conform digi24.ro.

Ulterior, acesta a mers alături de ceilalți președinți ai statelor din CSI, și de Vladimir Putin, la mormântul Soldatului Necunoscut, după care ar fi plecat la aeroport, însoțit de o ambulanță.

Jurnaliştii au observat că lui Lukașenko i-a fost greu să meargă din Piaţa Roşie până în Grădina Alexandru, unde au fost depuse flori la mormântul soldatului necunoscut.

Liderul din Belarus a fost transportat într-un vehicul electric.

Republica Moldova va putea accesa fonduri în domeniul digital, transport și energie: A devenit primul stat non-UE care se asociază Mecanismului pentru Interconectarea Europei

Republica Moldova a devenit primul stat din afara Uniunii Europene care se asociază Mecanismului pentru Interconectarea Europei (CEF) – cel mai important instrument pentru proiectele de infrastructură din UE.

Republica Moldova - țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană. Ce  este Schengen și beneficii - Observatorul de Nord

Ministra Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija, a semnat astăzi, 9 mai, cu Comisara Europeană pentru Transporturi, Adina Vălean, acordul de asociere a Republicii Moldova la Mecanismul de Interconectare al Europei.

Astfel, Republica Moldova va putea accesa fonduri în sectorul transporturilor, sectorul energiei și sectorul digital.

Tot astăzi au fost semnate trei acorduri între Moldova și România privind construcția a trei poduri peste Prut de la nord la sud: Podul Sculeni – Sculeni, Podul Leușeni – Albița, Podul Cahul – Oancea.