Corina Țepeș în ospeție la tiza sa din Romania

Acestă primăvară este una foarte bogată și plină de surprize pentru cuplul Corina Țepeș și Costi Burlacu. După ce au anunțat că vor reveni la cariera solo, dar fără a abandona duetul, interpreții au făcut mai multe drumuri la București. Una din aceste vizite, a fost o adevărată surpriză pentru Corina Țepeș.

separator
P1011431

”Am avut un vis și s-a împlinit! Mi-am dorit mereu să o cunosc personal pe interpreta care a inspirat-o pe mămica mea să îmi dea numele Corina. Când era însărcinată cu mine, mama mea asculta foarte multă muzică din repertoriul Corinei Chiriac și a decis să mă numească în cinstea ei, a talentului care a cucerit o lume întreabă și continuă să o facă. Așa am ajuns să mă numesc Corina. A fost ca o predestinare. Și iată, am avut marea onoare să fiu invitată chiar în emisiunea prezentată de dumneaei”, a mărturisit cu emoții Corina Țepeș.

P1011449 P1011457 P1011520

Corina și Costi au fost invitați să cânte două melodii în cadrul emisiunii ”Să v-amintiți duminica”, prezentată de Corina Chiriac. Această emisiune aduce în prim-plan tradițiile cultural-folclorice din diferite regiuni ale României, dar și nume consacrate din muzica ușoara româneasca și nu numai. Astfel, cuplul nostru a ajuns să cânte alături de talentele renumite ale muzicii românești.

P1011418 P1011533

Urmăriți cum a avut loc întâlnirea celor două Corine, în video-ul de mai jos.

Natalia Bodiu

alte Articole interesante