Corina Țepeș și Costi Burlacu se despart!

copertaDe 5 ani cuplul în scenă și în viață, Corina Țepeș și Costi Burlacu ne bucură cu dragostea și cântecul lor. Au cântat și au încântat publicul de diferite vârste, ajungând să fie solicitați și în afara țării. Cuplurile de îndrăgostiți se regăseau în melodiile cântate de celebrul duet.

separator

Anul acesta, însă, cei doi artiști au decis să facă o schimbare importantă și fiecare să meargă pe drumul său… în muzică.

costi”După 5 ani în care am cântat doar piese în duet, am decis să revenim în acest an la interpretările solo. De fapt, noi nici nu am renunțat niciodată la cariera solo, motiv pentru care am și păstrat fiecare numele său scenic. Eu am deja câteva melodii pe care vreau să le imprim, prima dintre acestea fiind piesa pe care am lansat-o ieri. Corina are și ea deja pregătite melodiile cu care va continua stilul abordat anul trecut prin piesa ”Dorul Lunii”. E timpul să mai diversificăm repertoriul nostru și poate să fim un pic mai independenți la capitolul interpretare… cel puțin pentru o perioada”, a declarat Costi Burlacu pentru unica.md.

corina”În artă și muzică schimbările aduc rezultate pozitive. Vom continua să bucurăm publicul cu melodii calitative și desigur, de dragoste. Ba mai mult, o să facem și o piesă în duet, asta ca să nu credeți că schimbarea a fost definitivă. Până la urmă, dragostea noastră pentru muzică și oameni rămâne aceeași și  atâta timp cât iubim vom cânta”, a spus Corina Țepeș.

Piesa nou-nouță marca Costi Burlacu se numește ”Noapte bună” și a fost scrisă în 10 minute. Chiar dacă pare un pic mai tristă și te duce cu gândul la despărțire, Costi ne asigură că relația dintre el și Corina nu s-a schimbat și că în această melodie se regăsesc unele emoții trăite la gândul că soția lui nu ar fi alături. La orchestrația acestei melodii Costi a colaborat cu Sandu Gorgos, iar mixarea a fost realizată de Sergiu Teacă.

Natalia Bodiu

Brad Pitt este la capătul răbdării
Articolul anterior
Din culisele noului videoclip al Andrei!
Articolul următor
Alte articole interesante