Cornelia Ștefăneț, gingașă și superbă în mijlocul zăpezii de primăvară!

Ninsoarea din martie ne-a luat pe neașteptate și, în timp ce multora le-a creat bătăi de cap, interpreta Cornelia Ștefăneț a știut cum să surprindă farmecul iernii ce continuă să ne ademenească cu frumusețea ei. Ultima ninsoare din acest an a inspirat-o pe artistă, realizând o ședință foto de basm, chiar în sânul naturii.

separator

Atmosfera este una impresionantă ce ne duce cu gândul la zăpadă, la mărțișor și parfum de flori – o impresionantă ,,simbioză” între primăvara din calendar și iarna, mai frumoasă ca niciodată.

,,Primăvară cu miros de…Viață!❤. Se pare că primăvara se lasă prea mult așteptată și m-am gândit să o rog frumos să vină”, ne-a comunicat Cornelia Ștefăneț. Trăiesc viața cu intensitate maximă, mă bucur de tot ce mă înconjoară. Chiar și frigul de afară este un motiv de bucurie, de a savura ultima zăpadă din acest an”, ne-a comunicat Cornelia Ștefăneț

Totul revine la viață și prospețime, în momentul în care protagonista ședinței foto aduce mireasma primăverii în pădurea albă și imaculată, purtând o ținută roșie, asortată cu o haină de blană, o căciulă albă și un coș cu flori vii.

Natura se reînnoiește precum renasc și spiritele noastre.

Superbă, gingașă și plină de naturalețe în cele mai recente imagini, Cornelia Ștefăneț ne-a declarat că sesiunea foto a venit odată cu noile schimbări pe plan profesional din cariera sa.

Artista pregătește mai multe surprize pentru publicul drag. În curând, va lansa o piesă de dragoste din domeniul muzicii ușoare, una diferită față de ceea ce a realizat până acum, dar și va surprinde spectatorii cu noi colaborări de succes. 

Foto: Platon Petru

Dmitriy Naghiev despre femeile trecute peste 40 de ani!
Articolul anterior
Cumplit! Vezi ce a pățit o tânără care și-a pus telefonul la încărcat în timp ce vorbea la el
Articolul următor
Alte articole interesante