Cornelia Ștefăneț, gingașă și superbă în mijlocul zăpezii de primăvară!

Ninsoarea din martie ne-a luat pe neașteptate și, în timp ce multora le-a creat bătăi de cap, interpreta Cornelia Ștefăneț a știut cum să surprindă farmecul iernii ce continuă să ne ademenească cu frumusețea ei. Ultima ninsoare din acest an a inspirat-o pe artistă, realizând o ședință foto de basm, chiar în sânul naturii.

separator

Atmosfera este una impresionantă ce ne duce cu gândul la zăpadă, la mărțișor și parfum de flori – o impresionantă ,,simbioză” între primăvara din calendar și iarna, mai frumoasă ca niciodată.

,,Primăvară cu miros de…Viață!❤. Se pare că primăvara se lasă prea mult așteptată și m-am gândit să o rog frumos să vină”, ne-a comunicat Cornelia Ștefăneț. Trăiesc viața cu intensitate maximă, mă bucur de tot ce mă înconjoară. Chiar și frigul de afară este un motiv de bucurie, de a savura ultima zăpadă din acest an”, ne-a comunicat Cornelia Ștefăneț

Totul revine la viață și prospețime, în momentul în care protagonista ședinței foto aduce mireasma primăverii în pădurea albă și imaculată, purtând o ținută roșie, asortată cu o haină de blană, o căciulă albă și un coș cu flori vii.

Natura se reînnoiește precum renasc și spiritele noastre.

Superbă, gingașă și plină de naturalețe în cele mai recente imagini, Cornelia Ștefăneț ne-a declarat că sesiunea foto a venit odată cu noile schimbări pe plan profesional din cariera sa.

Artista pregătește mai multe surprize pentru publicul drag. În curând, va lansa o piesă de dragoste din domeniul muzicii ușoare, una diferită față de ceea ce a realizat până acum, dar și va surprinde spectatorii cu noi colaborări de succes. 

Foto: Platon Petru

Protestul din centrul Capitalei: Manifestația s-a încheiat cu adoptarea unei rezoluții

Mișcarea Pentru Popor organizează un miting în fața Parlamentului, manifestându-și nemulțumirea față de actuala conducere a Republicii Moldova. În această dimineață, reprezentanții acestor formațiuni au acuzat Poliția că blochează accesul oamenilor la libera deplasare și protest. Ei susțin că autocarelor care transportă pasageri li se ridică plăcuțele de înmatriculare, scrie radiomoldova.md.

UPDATE 14:45 Protestul s-a încheiat cu adoptarea unei rezoluții.

UPDATE 13:05 „La Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” s-a adunat mai multă lume pentru a protesta împotriva prețurilor majorate la gaz și lumină. O parte din protestatari mi-au spus că cer de la autoritățile centrale majorarea salariilor și pensiilor. Cei prezenți sunt nemulțumiți de inflație, adică de faptul că în acest an produsele alimentare sunt mai scumpe decât anul trecut.

Oamenii s-au plâns că au ajuns cu greu în centrul capitalei, alții au spus că au fost opriți din drum de polițiști pentru a le verifica actele șoferilor de microbuze. Protestatarii au venit din raioanele Drochia, Nisporeni, Dubăsari, Criuleni, Taraclia, Edineț, Căușeni, din municipiile Bălți și Chișinău. Circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt este sistată.

Deputatul Partidului „Șor”, Vadim Fotescu, a declarat pentru Radio Moldova că Mișcarea Pentru Popor a colectat aproximativ 800 000 de semnături din partea cetățenilor ca statul să achite facturile pentru energie și gaz. Vadim Fotescu a spus că cere alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate”, a relatat reporterul Radio Moldova de la fața locului.

În context, Poliția solicită participanților, dar și cetățenilor să manifeste înțelegere față de măsurile de ordine și siguranță publică, să respecte legea și indicațiile forțelor de ordine pentru ca acțiunea să se desfășoare în condiții optime.

„Ținând cont de faptul că situațiile anterioare au demonstrat că organizatorii ignoră obligațiunile ce le revin, ceea ce creează haos în procesul de organizare a întrunirii și crearea dezordinilor, reiterăm faptul că organizatorii poartă răspundere pentru faptele ilegale ale participanților la acțiune”, a precizat Poliția într-un comunicat de presă.

Menționăm că anterior autoritățile au declarat că scopul acestor acțiuni este răsturnarea ordinii constituționale, schimbarea puterii legitime de la Chișinău, dar și stoparea procesului de integrare europeană.

O mașină arde ca o torță pe traseul Dubăsari-Chișinău

O mașină a fost cuprinsă de flăcări pe traseul Dubăsari-Chișinău.

Pompierii au venit la fața locului și luptă cu focul.

Imaginile au fost surprinse de fotoreporterul Jurnal.md.

Circulația rutieră în centrul Capitalei a fost reluată în totalitate

Circulația rutieră pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală a fost reluată în totalitate, anunță Poliția.

Oamenii legii le mulțumește șoferilor pentru conformare.

Dmitriy Naghiev despre femeile trecute peste 40 de ani!
Articolul anterior
Cumplit! Vezi ce a pățit o tânără care și-a pus telefonul la încărcat în timp ce vorbea la el
Articolul următor