Cornelia Ștefăneț: ,,Nu-mi place să mi se spună vedetă”

Se bucură de renume și popularitate în rândul publicului și recunoaște că a ajuns acolo unde se regăsește acum nu doar datorită muncii și perseverenței depuse, ci și străduinței celor care au crescut-o și au ajutat-o din umbră să devină cunoscută și îndrăgită de multă lume. În ajunul Sărbătorilor de iarnă, interpreta Cornelia Ștefăneț povestește despre familia ei, vine cu o urare pentru părinții săi, dar și pentru toți cei de acasă.

,,Cei apropiați știu că nu-mi place să mi se zică „vedeta”. De ce?! Pentru că, sunt o fată simplă, născută la sudul Moldovei, într-o familie de oameni superbi, dar foarte modești, cărora nimic nu le-a căzut din cer”, mărturisește Cornelia Ștefăneț.

,,Pentru tot ce au realizat și ce am avut eu în copilărie, părinții mei, Anatolie și Veronica, au muncit cu multă sudoare, nopți nedormite, săptămâni întregi petrecute departe de mine pentru a-mi oferi o copilărie fără griji, cu haine noi la fiecare sărbătoare, jucării și dulciuri (ceea ce iubesc copiii cel mai mult:).

Ei m-au făcut și învățat să rămân Om indiferent de situație, să zâmbesc mereu (indiferent de furtuna din suflet), să-i ajut pe cei din jurul meu cu ce pot, să fiu un om sincer, educat, integru, modest, muncitor și săritor la nevoie. Lor le datorez faptul că sunt așa cum sunt. Mulți mă plac, mulți mă critică… și doar cei care îmi cunosc părinții și cei care au apucat să discute cu mine măcar 5 minute știu cum sunt cu adevărat… O fată modestă și pozitivă, de la sudul Moldovei, care iubește viața, oamenii dragi și trăiește prin muzică”, ne mai spune artista.

În prag de Sărbători, interpreta le-a transmis tuturor urări alese:

,,Gânduri bune de la mine și Sărbători magice vă doresc tuturor!🌟🎄🤩❤️”

Vladimir Putin a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia Sărbătorilor de iarnă
Articolul anterior
Britanicii sunt sfătuiți să renunțe la tradiția sărutului de Revelion
Articolul următor
Alte articole interesante