Corneliu Botgros și soția sa au ales numele pentru fiica lor nou-născută

Corneliu Botgros și soția sa, Angela, au devenit părinți pe 13 iunie 2024. Viața cuplului este marcată de o fericire de nedescris odată cu sosirea pe lume a fetiței lor. Soția artistului și fiica sa au fost deja externitate, cele două fiind întâmpinate acasă cu flori și baloane.

Într-o postare pe rețelele de socializare, tânăra mămică a dezvăluit numele fetiței.

Moștenitoarea familiei Botgros va purta numele Camelia.

Sănătate multă familiei Botgros, creștere ușoară!

Putin se teme de dronele ucrainene. Reședința sa de vară, dotată cu noi sisteme de apărare aeriană

 Moscova a crescut discret măsurile de securitate în jurul reședinței de la țară a președintelui Vladimir Putin, undeva la nord de Moscova, scrie evz.ro.

Imaginile satelitare au dezvăluit că mai multe sisteme de apărare aeriană Pantsir-S1 au fost instalate în vecinătatea reședinței prezidențiale de pe Lacul Valdai din regiunea Novgorod.

Reședința de la Valdai ar putea fi o țintă de profil înalt, pentru că Putin petrece mult timp acolo pe timpul verii. Proprietatea se află într-un mare complex de vacanță guvernamental în parcul național Valdai. O peninsulă situată între două lacuri. Accesul la întregul complex este sever restricționat. Cele 40 de hectare de teren sunt înconjurate de apă pe trei părți.

Imaginile satelitare arată că sistemele Pantsir-S1 fabricate în Rusia au fost aduse în zonă între septembrie anul trecut și luna mai. Adică exact când Ucraina a devenit mai bună în utilizarea dronelor adânc în Rusia.

Un nou caz de escrocherie cu implicarea rudei într-un accident rutier. Individul a cerut 15 000 de euro

Polițiștii de la Botanica au fost sesizați cu privire la comiterea unui nou caz de escrocherie prin metoda implicării rudei în accidentul rutier, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției.

Victima ar fi fost telefonată de o persoană necunoscută care i-ar fi comunicat că o rudă a fost implicată în accident și a solicitat 15 000 de euro pentru a o scăpa de raspunderea penală. În scurt timp, la domiciliul victimei, situat pe strada Grenoble din capitală, s-a prezentat un bărbat care a luat banii. Însă acesta i-a zis că banii nu sunt suficienți și i-a mai cerut 5 000 de euro. Femeia, neavând acești bani, s-a deplasat la o prietenă pe strada Traian, pentru a-i împrumuta. Prietena acesteia, însă, și-a dat seama că este vorba despre o escrocherie și a apelat Poliția. În timpul transmiterii celei de-a doua tranșe, polițiștii au reținut doi suspecți. Oamenii legii continuă să investigheze cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Dublă tragedie la Dondușeni! Un bărbat și o tânără, aflați pe o motocicletă, fără căști de protecție, au murit pe loc după ce s-au ciocnit cu un tractor

Polițiștii din Dondușeni au fost sesizați aseară, în jurul orei 22:40 despre un grav accident în satul Frasin, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției.

La fața locului, preliminar polițiștii au stabilit că un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea o motocicletă, având-o ca pasageră pe o tânără de 21 de ani, s-a tamponat într-un tractor, care efectua manevra de deplasare cu spatele, având anexată o cisternă.

În urma impactului persoanele de pe motocicletă, ambii fără cască de protecție și echipament corespunzător, au decedat pe loc.

Conducătorul tractorului a fost testat alcoolscopic, rezultatul ieșind negativ.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

O expoziție inedită de documente poate fi văzută la Biblioteca Națională a Republicii Moldova
Articolul anterior
Cum să ne protejăm de înțepăturile de țânțari? Recomandările specialiștilor ANSP
Articolul următor