Coronavirus: Franţa anunță 26.896 de noi cazuri în 24 de ore

În Franța, 26.896 de persoane au fost testate pozitiv pentru COVID-19 în ultimele 24 de ore – un alt nivel record al cazurilor.

French firefighters carrying an injured person near the former offices of the French satirical magazine Charlie Hebdo following an alleged attack by a man wielding a machete in Paris on September 25, 2020. – The threats coincide with the trial of 14 suspected accomplices of the perpetrators of the massacres at Charlie Hebdo and a Jewish supermarket that left a total of 17 dead. (Photo by Alain JOCARD / AFP)

Cifrele au fost actualizate sâmbătă noaptea, pe site-ul Atorității franceze pentru sănătate.

Vineri, au fost raportate 20.339 de cazuri noi, depăşind pragul de 20.000 de cazuri într-o zi.

Rata infecţiilor (numărul de persoane care au fost testate pozitiv) continuă să crească. Acum se ridică la 11%, în creștere de la 7,6% la 1 octombrie și 4,3% la 1 septembrie.

Numărul persoanelor internate la terapie intensivă crește, de asemenea. Începând de sâmbătă seara.

1.456 de persoane se aflau în terapie intensivă, cu opt mai multe decât în ziua precedentă, potrivit site-ului Autorității franceze pentru sănătate./

Virusul Covid-19 are capacitatea de a bloca durerea, pe măsură ce se răspândește în tot corpul arată un nou studiu
Articolul anterior
Kim Kardashian a donat un milion de dolari pentru Armenia. ,,Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de bărbaţii, femeile şi copiii curajoşi”
Articolul următor
Alte articole interesante