Coronavirusul din pluș, cea mai vândută jucărie de Crăciun într-un magazin din Spania

Într-un magazin din localitatea spaniolă La Coruna, noul coronavirus poate fi cumpărat sub forma unei jucării din pluş: scopul comercializării sale este caritabil, iar fondurile sunt destinate ONG-ului Save the Children, relatează luni EFE, conform Agerpres.

Noul coronavirus a schimbat lumea, iar acest magazin de jucării a dorit să ofere un cadou special copiilor din Spania în preajma sărbătorii Regilor Magi, aşteptaţi în noaptea de 5 spre 6 ianuarie.

Coronavirusul din pluş poate fi cumpărat în trei mărimi diferite din magazinul La Liada situat pe o stradă din centrul oraşului La Coruna. „Oamenii s-au arătat amuzaţi de această ofertă, mai ales cei care lucrează în diferite ramuri ale ştiinţei, medicină sau biologie”, a declarat proprietara magazinului, Lia Gimeno.

Rotund ca o bilă şi cu spinii tot din pluş, coronavirusul este expus pe rafturi în trei mărimi diferite. Preferatul este cel mai mare, cu o dimensiune similară unei mingi de fotbal. Dar poate fi cumpărat şi în mărime medie, sau mică, ce poată fi ataşată la un breloc.

„Unii se arată amuzaţi, în timp ce alţii consideră că nu este deloc distractivă această idee”, spune patroana magazinului, care speră totuşi ca jucăria să se vândă la fel de bine şi de sărbătoarea Regilor Magi.

Bine primit sau nu, coronavirusul din pluş transmite o imagine de solidaritate, având în vedere că o parte din încasări vor fi donate organizaţiei Save the Children, pentru a ajuta copiii care au fost afectaţi de criza sanitară.

Pe lângă coronavirusul din pluş, magazinul propune şi jocul de cărţi „Virus”, ce constă în infectarea organelor adversarului, sau păpuşile purtând măşti sanitare.

Anglia intră în lockdown total. Oamenii vor avea voie să iasă din case doar pentru motive întemeiate
Articolul anterior
Asistentă medicală moldoveancă, vaccinată în Israel: ,,Mă simt foarte bine. Voi putea călători în siguranță”
Articolul următor
Alte articole interesante