Covid-19 a făcut noi victime. 7 femei și 3 bărbați s-au stins din viață pe patul de spital

În ultimele 24 de ore, virusul Covid-19 a făcut 11 victime. Bilanțul celor răpuși a ajuns la cifra de 896. Cinci persoane aveau vârsta de până la 51 de ani.

separator

Deces 885: Bărbat de 73 ani, din raionul Sîngerei. Transferat, la data de Spitalul Raional Sîngerei, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 886: Femeie de 66 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 2 august, la Spitalul MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.III.

Deces 887: Femeie de 35 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 16 august, la Spitalul Sf. Treime. Comorbidități: boala crohn, agranulocitoză, pancitopenie, poliserozită.

Deces 888: Femeie de 18 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 10 august, la Spitalul Raional Hîncești. Comorbidități: retard mental profund, tetrapareză spastica, paralizie cerebrală profundă, microcefalie.

Deces 889: Femeie de 46 ani, din raionul Ialoveni. Internată la data de 23 iulie, la Spitalul „Arh. Mihail”. Comorbidități: pancretită cronică, cardiopatie dismetabolică.

Deces 890: Bărbat de 79 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 11 august, la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, diabet zaharat, Sindrom Parkinsonian.

Deces 891: Bărbat de 58 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 06 august, la IMU. Comorbidități: insuficiență renală, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 892: Femeie de 72 ani, din mun. Chișinău. Transferată, la data de 8 august, de la Spitalul „Sf. Treime” la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 893: Bărbat de 42 ani, din raionul Ialoveni. Internat la data de 28 iulie la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 894: Femeie de 51 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 13 august, la IMU. Comorbidități: infarct miocardic vechi, sindrom Mendelson.

Deces 895: Femeie de 77 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 4 august, la IMU. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

În Moldova, sunt confirmate 422 cazuri noi de Covid-19
Articolul anterior
Durerea unei familii de moldoveni. Covid-19 a afectat opt membri din familie, doi dintre care au pierdut lupta pentru viață
Articolul următor
Alte articole interesante