Cozi în supermarketurile din România. Oamenii golesc rafturile magazinelor, de teama coronavirusului

Cozi în supermarketurile din ţară. De teama coronavirusului, românii își fac provizii ca de sărbători. De la conserve, ulei şi făină, la produse de igienă, nimic nu lipsește din coşul de cumpărături. Astfel că, până la finalul zilei, rafturile rămân goale.

separator
Pe reţelele de socializare au început să apară imagini cu oameni care stau la cozile infernale din magazinele din România, scrie Mediafax.

„Nici nu a fost anunţat primul caz de coronavirus şi ai noştri rup magazinele, spre bucuria hipermarketurilor! Măscuţele chirurgicale au ajuns la preţuri ireale! Mă întreb cum vom arăta atunci când va fi primul caz! Ne vom sfâşia între noi? Tot ce se poate, pentru că nu suntem o naţie civilizată, disciplinată sau echilibrată!”, a scris un internaut, pe platforma Facebook, în descrierea unei înregistrări video surprinsă într-un supermarket.

Până în prezent nu au fost înregistrate cazuri de coronavirus în România. Autorităţile spun, însă, că e doar o chestiune de timp. În total, peste 2700 de persoane au decedat din cauza virusului, iar bilanţul în Italia a ajuns la 11 morţi.

Emilia a reușit să slăbească 20 de kg, la vârsta de 65 de ani. Iată cum a reușit!
Articolul anterior
Beauty Expo 2020: Brandul Equilibra ți-a pregătit cadouri și super reduceri!
Articolul următor