Crima groaznică de la Comrat. Fotografiile tinerei care și-ar fi ucis mama și i-a scos inima din piept

Au fost făcute publice fotografiile tinerei de 21 de ani care, sub influența drogurilor, și-ar fi ucis mama și i-ar fi scos inima din piept, la Comrat. Vă avertizăm că urmează imagini șocante!

Potrivit canalului de Telegram, Ungureanu 112 , ea este tânără de 21 de ani, consumatoare de droguri, care noaptea trecută și-ar fi spintecat mama într-un apartament din Comrat. Tânăra își făcea studiile la medicină.

Amintim că, potrivit informațiilor preliminare, tânăra s-ar fi certat cu mama să din cauza că aceasta ar fi încercat să o interneze la un Dispensar Narcologic. Fata, fiind în stare de ebrietate narcotică, a luat un cuțit de bucătărie și a înjunghiat-o de mai multe ori, după care i-a smuls inima din piept și a aruncat-o în apartament. Aceasta ar fi fugit de acasă la un prieten, dar la scurt timp a fost găsită de poliție și reținută pentru 72 de ore. Femeia decedată avea 40 de ani.

Tânăra care și-ar fi ucis mama la Comrat ar fi fiica unui ex-candidat la funcția de bașcan al Găgăuziei în cadrul scrutinului din 2019. Ea a absolvit colegiul de medicină și era dependentă de droguri, transmite deschide.md

sursa: www.echipa.md

Sute de copii din Moldova îndură frig și foame! Pentru ei, tu poți fi Moș Crăciun
Articolul anterior
1.459 cazuri de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul următor