Cristi Aldea-Teodorovici a devenit tătic! Fetița artistului va purta numele Doina

Veste surprinzătoare în showbiz. Cristi Aldea-Teodorovici a devenit tătic pentru prima oară. Artistul mereu și-a ținut viața privată departe de ochii presei, dar iată că astăzi, în urmă cu puțin timp, și-a împărtășit cu urmăritorii virtuali una dintre cele mai mari bucurii ale sale.

separator

În viața artistului a apărut o scumpă ființă: acesta a devenit tatăl unei fetițe care va purta numele Doina, oferit de către părinți în memoria mamei interpretului, Doina Aldea-Teodorovici.

,,Plus un tătic fericit și o mămică fericită!
Binecuvântați cu – Doina”, a menționat interpretul, scurt, pe profilul său virtual, fără a dezvălui deocamdată identitatea partenerei sale.

Postarea a adunat un număr record de mesaje și de urări, aceasta însemnând că publicul a primit vestea mult așteptată cu mari emoții și se bucură pentru fericitul eveniment al familiei Teodorovici.

Îi urăm Doinei o creștere ușoară și multe împliniri și sănătate părinților! Cu siguranță, și Ion și Doina Aldea-Teodorovici, de acolo de Sus, împărtășesc cu cei dragi această bucurie.

Cristi Teodorovici avea doar 10 ani, când părinții săi au pășit în eternitate, mult prea tineri, unul la 38 de ani și altul la 34 de ani. Cristi a fost crescut de bunicii de pe linia mamei.

Cadouri garantate de la Farmacia Familiei!
Articolul anterior
În Moldova, sunt confirmate 422 cazuri noi de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante