Cristi Borcea recunoaște: „Am patru copii concepuți în detenție. Nu am fost la camera nupțială”

Omul de afaceri român Cristi Borcea, care are 9 copii cu patru femei, a mărturtisit că își dorește să scrie o carte autobiografică.

Fostul patron al echipei Dinamo îi mărturisea lui Ovidiu Ioanițoaia, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”: „Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a mai spus Borcea.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei.

Dacă Valentina Pelinel are acum trei copii, iată că soțul ei se apropie de un număr record. Fostul boss de la Dinamo mai are puțin și ajunge la o echipă de fotbal. Are 9 copii cu patru femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (22 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (19 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu.

Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina.

Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa. În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 13 ani.

Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (8 ani) şi pe micuţa Gloria (5 ani).

Cristi Borcea le achită o pensie alimentară de lux. De fiecare dată, în special cu prilejul sărbătorilor, Cristi îi adună pe toți lângă el, le oferă cadouri și are grijă de ei, scrie click.ro.

Fetiță de 1 an cu tălpile mâncate de scabie. Se colectează ajutoare pentru această familie
Articolul anterior
Ala Pugaciova, surprinsă de Maxim Galkin prin casă. Cum arată diva fără machiaj, într-o zi obișnuită
Articolul următor
Alte articole interesante