Cristi Sambrițchi a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Dacă pleci”

La început de toamnă, interpretul Cristi Sambrițchi a lansat o nouă piesă, intitulată ”Dacă pleci”. Chiar din primele acorduri se simt note de tristețe, durerea despărţirii şi ecourilor vocii plăcute a celei care pleacă.

separator

Muzica și textul îi aparține compozitorului Elias Tadeus, scenografia este realizată de Casa de producție video – Ciofilm și Casa de producție – Polykord Music, producător – Mirela Covali, eroina videoclipului – Nicoleta Bezer. Interpretul spune că ideea piesei i-a venit foarte spontan și este dedicată tutror celor care au suferit din dragoste sau au trecut peste o despărțire. Mai mult, piesa nu are nici o conotație cu propria sa viață. Iată ce detalii ne-a mai oferit Cristi despre piesă:

„Videoclipul a fost filmat la periferia Chișinăului, la „Vinăria Poiană”. Am ales acestă locație deoarece este modernă și corespunde totalmente cu tematica piesei. Ce ține de protagonista producției muzicale, am ales-o deoarece ne cunoaștem de mulți ani și suntem prieteni foarte buni. Este o fată talentată – aptitudine demnostrată încă de când  am lucrat împreună la o emisiune pentru copii.” 

Mai jos poți să vezi și tu videoclipul, lasă un comentariu despre acesta sau distribuie prietenilor!

Cum arată sora Andreei Marin? Cele două seamănă ca două picături!
Articolul anterior
Temperaturi de până la +29 de grade! Vezi prognoza meteo pentru săptămâna următoare
Articolul următor