Cristiano Ronaldo, primul om care a depășit 250 de milioane de fani pe Instagram. Cine îl urmează în top?

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 35 de ani, câștigător al cinci Baloane de Aur, este cea mai urmărită vedetă pe Instagram.

Starul lui Juventus a devenit prima persoană cu peste 250 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Următorul fotbalist din top este Leo Messi, cu 174,5 milioane de fani.

Topul starurilor cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram:

1. Cristiano Ronaldo – 250,4 milioane
2. Ariana Grande – 213,9 milioane
3. Dwayne Johnson – 209 milioane
4. Kylie Jenner – 207,1 milioane
5. Selena Gomez – 200,6 milioane

Portughezul încasează anual aproximativ 30 de milioane de euro, însă veniturile pe care le primește postând pe Instagram sunt considerabil mai mari.

CR7 câștigă aproape 50 de milioane de dolari pe an din această activitate, fiind cea mai bine plătită celebritate de pe această rețea socială.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru fanii săi de Revelion a primit peste 7 milioane de aprecieri: „2020 nu a fost un an ușor, nu este niciun dubiu în privința asta. Nimeni nu poate rămâne indiferent la suferința provocată de Covid-19 în întreaga lume.

Acum este timpul să ne revenim și să arătăm că, împreună, putem face diferența. Pentru că nu contează cât de mare este căderea, însă ceea ce ne definește pe noi este modul în care ne ridicăm și cât de repede suntem pregătiți să înfruntăm noi obstacole.

Așadar, să transformăm 2021 într-un punct de cotitură, într-un nou început. Pentru că noi toți – și mă refer chiar la toți – putem deveni versiuni mai bune ale noastre.

Și dacă vom face asta împreună, atunci acesta ar putea fi secretul pentru a transforma lumea într-un loc mai bun. La mulți ani! Și fie ca 2021 să fie un an de care mereu să ne amintim pentru cele mai bune motive”, a scris Ronaldo pe Instagram.

sursa: www.zugo.md

Câți oameni ar trebui vaccinați în România, pentru a reduce răspândirea virusului
Articolul anterior
Câte cazuri de Covid-19 au fost confirmate astăzi, 2 ianuarie?
Articolul următor
Alte articole interesante