Cristiano Ronaldo ține acasă cenușa fiului său: ”Este ceva ce vreau să păstrez tot restul vieții”

Cristiano Ronaldo a descris moartea la naștere a fiului său drept „cel mai rău” moment al vieții sale. Starul portughez și partenera sa, Georgiana Rodriguez, anunțau în decembrie 2021 că așteaptă gemeni, dar doar fetița cuplului a supraviețuit la naștere, în aprilie, informează CNN citat de libertatea.ro.

„Cenușa (n.r. – fiului meu) este cu mine, ca și tatăl meu, sunt aici în casă. Este ceva pe care vreau să-l păstrez pentru tot restul vieții și să nu îl arunc în ocean sau în mare. Îi țin cu mine. Am o bisericuță la parter, o capelă și îi țin pe tatăl și pe fiul meu acolo”, a dezvăluit Cristiano Ronaldo, al cărui tată a murit în 2005. „Să trec prin acel moment (n.r. – decesul fiului său) a fost probabil cel mai dificil moment pe care l-am avut în viața mea. Pentru mine și familia mea, în special Gio (n.r. – Georgina Rodriguez), a fost foarte greu”, a declarat Cristiano Ronaldo. Atacantul de la Manchester United a explicat cât de mult s-a luptat să facă față situației complicate de a-și jeli fiul și, în același timp, să-și sărbătorească fiica nou-născută.

„E o nebunie. Am încercat să explic uneori familiei mele și chiar prietenilor mei apropiați. Le-am spus: Nu m-am simțit niciodată fericit și trist în același moment. Este greu de explicat. Este atât de dificil. Nu știi dacă trebuie să plângi sau să zâmbești. Pentru că este ceva la care nu știi cum să reacționezi. Să fiu sincer, nu știu ce să fac”, a spus Cristiano Ronaldo. Cei doi mai au împreună o fată de trei ani, pe Alana. Fotbalistul lusitan mai are 3 copii, pe Cristiano Junior (11 ani) și pe gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 4 ani.

Ion Paladi și Paula Seling au lansat un nou colind superb: „La mulți ani de sărbători!”

Interpretul de muzică populară, Ion Paladi și artista de peste Prut, Paula Seling, au lansat un nou colind superb, „La mulți ani de sărbători”.

„Decembrie este luna colindelor, iar Ion Paladi și Paula Seling v-au pregătit cea mai frumoasă surpriză în preajma sărbătorilor de Crăciun”, se arată în descrierea videoclipului.

Cei doi interpreți sunt acompaniați de Orchestra „Lăutarii”. Muzica colindului este compusă de Ion Paladi și Corneliu Botgros, iar versurile au fost scrise de Mariana Honceru. 

Videoclipul a fost filmat „într-un cadru de poveste” atât în România, cât și în Republica Moldova.

Putin, la volan unui Mercedes pe podul explodat recent între Crimeea și Rusia

Președintele rus Vladimir Putin a vizitat Podul Crimeei, iar viceprim-ministrul Marat Khusnullin i-a raportat despre lucrările de reparație, scrie publicația de propagandă Ria Novosti, citată de stirileprotv.ro.

Autoritățile au anunțat luni deschiderea circulației pe partea dreaptă a porțiunii de drum a podului.

La 8 octombrie, un camion a explodat pe podul Kerch, care leagă peninsula Crimeaa de Rusia, și o garnitură de tren a luat foc, ceea ce a dus la prăbușirea a două travee ale drumului.

Podul Kerci este format, de fapt, dintr-un pod rutier și unul feroviar, care leagă Peninsula Taman, din Rusia continentală, de regiunea Kerci din Crimeea. Explozia a afectat linia de cale ferată și a rupt în două locuri un sens de mers de pe podul rutier.

Incidentul a blocat ore bune circulația dinspre Crimeea spre Rusia, iar autoritățile au fost nevoite să intervină pentru a ajuta sutele de șoferi rămași în peninsulă.

Forțele ucrainene de apărare aeriană au doborât majoritatea rachetelor Rusiei în timpul atacului masiv de astăzi

Conform Administrației militare a orașului Kiev, 10 rachete au fost lansate astăzi spre capitala Ucrainei. 9 dintre ele au fost distruse, transmite presa din Ucraina.

Массированный ракетный удар по Украине

Forțele de apărare aeriană a Ucrainei au reușit să doboare zeci de rachete rusești în timpul bombardamentului masiv al Federației Ruse, pe 5 decembrie.

În special, în regiunea Poltava, Forțele Armate ale Ucrainei au reușit să distrugă toate cele 10 obuze rusești care vizau regiunea. Acest lucru a fost dezvăluit de șeful administrației militare regionale Poltava, Dmitri Lunin.

„În regiunea Poltava ,,fără sosiri”. Forțele de apărare aeriană au lucrat la maxim. Au doborât cele 10 rachete rusești”, a scris militarul.

Șeful OVA din Dnepropetrovsk, Valentin Reznikochenko, a spus că apărătorii ucraineni de la comandamentul aerian Vostok au reușit să neutralizeze 15 rachete inamice.

Între timp, administrația militară a orașului Kiev a declarat că 10 rachete au fost lansate spre capitala Ucrainei. 9 dintre ele au fost doborâte forțele de apărare aeriană.

Președintele Volodymyr Zelensky a spus că armata ucraineană a reușit să doboare majoritatea rachetelor rusești, iar inginerii energetici lucrează deja la reluarea livrării energiei electrice.

Astăzi, 5 decembrie, Rusia a lansat un atac masiv cu rachete pe teritoriul Ucrainei. Explozii au fost auzite în Odesa, Zaporojie, Vinnitsa și în alte orașe ale Ucrainei. Odesa a rămas fără electricitate și apă, iar o coloană neagră de fum s-a ridicat peste oraș.

De asemenea, așezările din regiunile Nikolaev, Dnepropetrovsk și Sumy au rămas fără electricitate. Compania „Ukrenergo” a transmis că rușii au lansat noi atacuri asupra infrastructurii critice.

UE și PNUD vor sprijini financiar 16 proiecte de dezvoltare pe ambele maluri ale Nistrului
Articolul anterior
#usideschise cu Olga Manciu: cum au rămas în Moldova fără nimic, adaptarea în Anglia și planuri
Articolul următor