Cristina Gheiceanu, mesaj emoționant dedicat mamei sale de ziua ei de naștere

Cristina Gheiceanu și-a surprins admiratorii virtuali cu o postare emoționantă pe care a dedicat-o mamei sale cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Bloggerița are o relație admirabilă cu mama sa, îi mulțumește pentru că datorită ei a devenit ceea ce este astăzi, și ea mamă iubitoare la rândul său.

separator

,,De multe ori am fost întrebată, cum am reușit una, cum am reușit alta! Răspunsul este simplu! Când de mică ți se spune că ești minunată, deșteaptă, frumoasă, că poți, că în tine au încredere, e foarte ușor să reușești în viață și să le realizezi pe toate”, mărturisește Cristina Gheiceanu.

,,Mamă, mulțumesc pentru tot ce am. Totul e datorită ție!

Nu mai spun că îmbrățișarea mamei e cel mai sigur și linistit loc din lume. Chiar dacă deja sunt și eu mamă la rândul meu, încă îi spun mamei: ,,Mamă, îmbrățișează-mă, te rog” și ea imediat o face, iar eu simt cum lumea se oprește în loc și că sunt cel mai fericit copil din lume!

Mulțumesc, mamă. Te iubesc enorm! Azi e ziua ei, a mamei mele. La mulți ani, cea mai bună prietenă din lume❤️”.

Cristina Gheiceanu este jurnalistă, influencer din Republica Moldova, stabilită în Elveția. Ea este căsătorită cu fotbalistul român Ovidiu Mendizov. Cuplul are o fetiță, pe nume Adela.

Aglomerație mare în cluburi: sute de tineri s-au bucurat de ultima seară de dans
Articolul anterior
Ce reguli trebuie să respecți înainte să faci testul Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante