Cristina Gheiceanu și soțul ei sărbătoresc nunta de flori! ,,Cu tine este locul unde este casa mea”

Bloggerița Cristina Gheiceanu și soțul ei, fotbalistul român Ovidiu Mendizov, sărbătoresc patru ani de la nuntă. Astăzi, Cristina i-a dedicat un mesaj deosebit celui cu care își împarte bucuriile vieții.

Cristina Gheiceanu și alesul inimii ei, Ovidiu Mendizov, și-au unit destinele pe 30 mai 2017. Cei doi au jucat nunta pe o plajă din Italia.

,,4 ani de căsătorie astăzi și 9 ani împreună❤️.

Ne-am organizat nunta online și am ajuns pe insulă cu o zi înainte de eveniment … și ghici ce? S-a dovedit perfect și a fost nunta visurilor noastre! Mi-am găsit rochia în primul magazin în care am intrat și mi-a fost atât de teamă că bagajele mele se vor pierde și în ziua nunții mele, nu voi avea rochia mea😂

Chiar dacă Ovidiu nu a vrut să aibă propriul nostru dans, pentru că el crede că nu se pricepe la asta, am reușit să avem dansul nostru și în toți acești ani, de fiecare dată când vorbește despre nuntă, arată tuturor dansul nostru și este atât de mândru de el însuși😂.

Nu vreau să fiu romantică aici, dar chiar și după toți acești ani, mă simt atât de fericit cu tine. Cu tine este locul unde e casa mea! Mulțumesc❤️”, i-a scris Cristina soțului ei. De asemenea, bloggerița a scos din sertarul cu amintiri câteva imagini de la fericitul eveniment de acum patru ani.

Amintim că Cristina Gheiceanu și soțul ei sunt în așteptarea celei de-a doua fetițe a cuplului.

Odă creației compozitorului Eugen Doga! Muzica maestrului a răsunat astăzi în Parcul Catedralei, în interpretarea copiilor talentați
Articolul anterior
Ziua Nistrului este marcată astăzi în Republica Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante