Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de vis cu Mădălin Ionescu

Jurnalista basarabeancă Cristina Șișcanu și prezentatorul român Mădălin Ionescu au aniversat recent 10 ani de căsătorie. Moldoveanca a dezvăluit secretul căsniciei lor fericite.

Cristina le-a spus admiratorilor că, din punctul ei de vedere, o relație sănătoasă și de lungă durată trebuie să se bazeze în primul rând pe două condiții principale. Mai exact, între parteneri să existe de la început o chimie, o atracție, iar mai apoi să afle că împărtășesc aceeași viziune asupra vieții.

Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina Șișcanu la InstaStory.

Pe lângă aceste condiții, Cristina Șișcanu a mărturisit că trebuie să existe și alte condiții minore care să ajute la formarea unui cuplu. Tot ea susține că iubirea trebuie demonstrată zilnic pentru ca relația să dureze.

Aceste două condiții mi se par esențiale și cele mai importante când se formează un cuplu, iar apoi intervin condițiile minore care trebuie să susțină condițiile acestea importante. Nu e simplu, dar dacă există acele două condiții, eu cred că reușești. Zi de zi, clipă de clipă, trebuie să ai grijă de relația ta, niciodată să nu o lași de izbeliște. Iubirea trebuie arătată în fiecare zi”, a continuat ea.

Concret, Cristina Șișcanu a mărturisit că, lunar, Mădălin Ionescu aduce mai mulți bani în casă, însă diferența dintre câștigul prezentatorului și al ei nu este una foarte mare, pentru că și ea este independentă și câștigă lunar sume mari de bani.

”Mădălin a câștigat mai mult, pe undeva e firesc, dar pe de altă parte eu oricum sunt mai tânără cu 13 ani. El deja când noi ne-am cuplat avea o carieră, e foarte priceput și muncitor ș.a. (…) Eu eram foarte tânără (n.r. când s-au cunoscut), aveam un salariu mai mic, dar am avut aproape în permanență un venit și e acest lucru e cel mai important să fii independentă financiar! Nici sumele pe care le-am câștigat eu sau le câștig nu sunt de neglijat. Câștigurile mele se simt la bugetul familiei”, a spus Cristina Șișcanu pe InstaStory.

sursa

Caz îngrozitor în SUA. O femeie şi-a ucis gemenii de doar şase săptămâni. ,,Nu mă lăsau să dorm”
Articolul anterior
Irina Rimes, mărturisiri sincere. A luptat cu depresia și anxietatea: ,,Am fost de multe ori acolo jos”
Articolul următor
Alte articole interesante