Cu 9 mii de cristale Swarovski, unici în lume! Filip Kirkorov a arătat pantofii de scenă ai Nataliei Gordienko pentru „Eurovision”

Interpreta Natalia Gordienko, împreună cu Filip Kirkorov și echipa lor au ajuns aseară în Olanda, la Rotterdam, orașul unde va avea loc concursul Eurovision 2021. Artista și-a împărtășit emoțiile, iar Filip Kirkorov le-a prezentat fanilor săi cum arată pantofii exclusivi pe care artista îi va purta în scenă.

Înainte de a zbura la Rotterdam, Filip Kirkorov a arătat pantofi unici în care „Natashka va cânta”, așa cum a spus chiar regele muzicii pop din Rusia.

Kirkorov a postat un filmuleț pe Instagram în care a arătat pantofii, marca Alexandr Siradekian. Potrivit lui Kirkorov, pantofii sunt unici în lume și sunt acoperiți cu 9 mii de cristale Swarovski.

Concursul Eurovision 2021 va avea loc la Rotterdam: semifinalele – pe 18 și 20 mai. Iar finala concursului va avea loc pe 22 mai 2021.

,,Emoții fără margini! Iată punctul nostru de plecare, în curând vom reprezenta Moldova la Eurovision cu mare drag! Totuși, este foarte frig aici. Cu toate acestea, ne-au întâmpinat cu căldură!”, a mărturisit Natalia Gordienko, pe pagina sa de Instagram. ,,Mâine vom avea repetiții, iar acum vom face teste pentru virus. Apropo, totul este foarte strict aici! Călătorim cu un autobuz de marcă doar la hotel și la repetiție. Totul este clar conform regulamentului, măsurile sunt respectate cu strictețe!”, a mai explicat artista.

Natalia Gordienko va reprezenta Moldova cu piesa ,,Sugar”. Ea va concerta în a doua semifinală, cu numărul 7. Îi urăm succese mari artistei!

Covid-19 a făcut 9 victime în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
,,Sunt atât de umflată, de groază”. Olga Buzova menține legătura cu fanii săi, din spital
Articolul următor
Alte articole interesante