Cu cine a petrecut Ileana Lazariuc noaptea dintre ani, într-o destinație exotică?

Ileana Lazariuc radiază după divorțul de Ion Alexandru Țiriac. În ciuda faptului că mariajul ei s-a sfârșit, ea se dedică în continuare familiei și pare foarte fericită alături de cei doi băieți ai ei, scrie presa de peste Prut.

Deși a divorțat de fiul lui Ion Țiriac, Ileana Lazariuc, fiica artistei Anastasia Lazariuc, nu a petrecut singură noaptea dintre ani. Ea a evadat într-o destinație mai exotică.

Mai exact, și-a făcut bagajele, și-a luat copiii și a plecat în Dubai și a petrecut Revelionul, alături de aceștia, într-un restaurant de lux.

Ileana Lazariuc a postat o fotografie, alături de cei doi copii ai ei, Nicholas și Alexandru, îmbrăcați toți trei foarte elegant, iar în spatele lor se văd mesele din restaurant. Însă, ceea ce a atras atenția tuturor a fost faptul că fiul cei mic al fostului fotomodel seamănă perfect cu aceasta.

Fanii au reacționat imediat și i-au lăudat pe toți trei pentru frumusețe. Mai mult, unii au comparat-o pe Ileana cu Angelina Jolie. „Jolie s-a fotografiat cu copiii ei”, i-a spus un fan.

Peste 6.000 de moldoveni au părăsit țara, în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Delia a dezvăluit afecțiunea rară de care suferă
Articolul următor
Alte articole interesante