Cu drag de mama! Corina Hamureac, designer: ,,Am o relație specială cu ea”

În prima zi de primăvară, în luna care este sărbătorită femeia, creatoarea de modă Corina Hamureac îi aduce o declarație emoționantă mamei sale, ființei care a ajutat-o să devină Ea, cea de acum, căreia îi datorează toate meritele și izbândele. De la ea a moștenit frumusețea, eleganța, bunătatea, croindu-și împreună o relație mai degrabă ca ,,între două surori”.

separator

,,EA mai ține minte primul zâmbet, primul pas, primul cuvânt, EU îi sorb ochii ca lumânările sclipitoare, buzele ca un trandafir, zâmbetul ca un curcubeu desenat de soare”. ,,Mama mea, Eleonora, e contabilă. Mi-o amintesc mereu perseverentă, muncitoare, iubitoare, prea grijulie.

Am făcut-o să plângă… când am anunțat-o că am fost admisă la Drept la București. Deși mereu am știut și am simțit acest lucru, atunci mi-a zis pentru prima dată că e mândră de mine. Aceleași emoții mi le-a transmis acum o lună, după o emisiune TV, în care am vorbit despre EA!

Pentru mine, mama rămâne cea mai frumoasă femeie din lume, luminoasă la chip și la suflet, și cea mai muncitoare femeie alături de bunica”.,,Am o relație specială cu ea, una care funcțonează incredibil la nivel de telepatie. Simte când mă simt rău, chiar dacă încerc să ascund acest lucru, nu reușesc…

Îmi place să o surprind mereu, fiecare zi alături de EA e o sărbătoare, EA e primăvara mea, iubirea mea cea mare. Mulți ani pentru cea mai scumpă și mereu tânără, mămica mea!”   

Personalități distinse din domeniul educației din țara noastră, decorate cu ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler de către președintele României, Klaus Iohannis
Articolul anterior
IceBeauty: metoda revoluționară de întinerire a tenului cu ajutorul CO2 rece
Articolul următor
Alte articole interesante