Cu drag de mama: Diana Brescan, interpretă

În ajunul Zilei de 8 Martie, interpreta Diana Brescan își deschide sufletul și ne dezvăluie detaliile din culisele unei relații adevărate de prietenie dintre o mamă și fiica ei.

separator
Mama are un rol bine determinat în viața fiecăruia, dar cine a spus că ea nu poate fi și cea mai bună prietenă a ta? Să ai o relație cu mama la acest nivel, se pare, e ceva special. ,,Mama e cea mai bună prietenă a mea de când mă ştiu, cu ea am o relație aparte. Ea m-a ajutat și m-a susținut mereu în scopurile și visurile mele. Când eram mică, îmi spunea de nenumărate ori că sunt cea mai bună și că, sigur, voi avea succes în ceea ce fac, iar pentru asta îi mulțumesc! Pentru faptul că m-a încurajat la momentul potrivit și mi-a crescut sentimentul de încredere în propria persoană și propriile forțe. 

Datorită ei, știu ce îmi doresc și unde aș vrea să ajung. Pentru că a fost mereu cea mai bună prietenă a mea, confidentul meu, am ajuns să știu foarte bine cum funcționeaza relațiile adevărate de prietenie și să îmi aleg ușor oamenii cu care am plăcere să comunic mai des. Îi sunt recunoscătoare pentru modul în care m-a crescut în toți acești ani. Nu cred că cineva mă poate cunoaște la fel de bine ca ea”.,,Atunci când am o bucurie sau o problemă, pe ea o sun întâi. Mama m-a îndrumat să fac muzică și datorită ei sunt ceea ce am ajuns să fiu acum! Când eram mică și făceam primii pași în scenă, mama era alături de mine. Și de-a lungul anilor, mi-a oferit cea mai importantă lecție: Să ajung acolo unde îmi doresc, indiferent de suișuri și coborâșuri, și să muncesc pentru asta, să fiu bună în ceea ce fac! Îi doresc să fie sănătoasă și să se simtă fericită și iubită. Eu voi fi alături de ea ❤️!”

 „Cucoanele Fiesta” la Castel Mimi Wine Resort – promoție doar pentru 1 zi!

Vino la Cucoanele Fiesta să celebrăm bucuria, puterea masculină și eleganța feminină pentru un preț promoțional de 360 lei per adult și 180 lei pentru copii mai mari de 12 ani. (biletul nu include cursa de tren).

Veți trăi pasiunea într-un carnaval în stil latino susținut de Stratone Show Band și Felicia Dunaf & Dunaff Band.

Aveți ocazia să o întâlniți pe Cristina Frolov, Președinta Fundației Constantin Mimi, care, alături de maestrul Eugeniu Gorean, vă vor invita la o Cuconadă de pictură în vin, un atelier unic ce îmbină arta cu rafinamentul vinurilor.

Pentru cei dornici să exploreze noile creații vinicole ale Castel Mimi, restaurantul elegant Sala Boierilor vă așteaptă cu o degustare exclusivă de vin a seriei Chéf, disponibilă doar în restaurantele din țară.

Prețul de intrare la eveniment include:

* Vin “Cucoanele” nelimitat, cu pahar de sticlă cadou (de la 18+ ani).  În preț intră doar 1 pahar cadou; în cazul în care se strică, există posibilitatea procurării unui alt pahar.

* Deschidere oficială cu un dans în costume de carnaval brazilian

* Întâmpinarea oaspeților veniți cu trenul, cu un dans în costume de carnaval brazilian

* Masterclass pentru bărbați – capoeira pentru începători la ore fixate, în limita locurilor și spațiului disponibil.

* Masterclass pentru femei – dans samba pentru începători la ore fixate, în limita locurilor și spațiului disponibil.

* Flashmob samba ghidat de Art Studio Repede

* Acces în zona Playground, joc de badminton, tragere cu arcul (echipament oferit pe depozit)

* Acces în zona Picnic (luați cu dvs. pături pentru a ședea confortabil pe iarbă)

* Selfie 360 ZED Event, cu oferire de poză digitală instant (3 ore, conform programului)

* Zone decorate festiv pentru a face poze

* Express Tur în beciurile Castel Mimi la ore fixate (maxim 30 persoane în beci)

* Muzică live latino și program de divertisment cu Stratone Show Band și Felicia Dunaf & Dunaff Band

* DJ Fountain Party la final de eveniment

Prețul de intrare „Last minute” în ziua evenimentului va fi 450 lei (bilet de adult fără tren).

Doar în ziua evenimentului vinul  “Cucoanele” la sticlă  750 ml, va fi cu preț promoțional – 50% împreuna cu o selecție de vinuri albe Castel Mimi.

Nu ratați această ocazie unică pentru a crea o experiență de neuitat și fiți prezent la ultimul eveniment al verii la Castel Mimi Wine Resort!

Biletele pot fi cumpărate AICI!

Acest articol este publicat în cadrul unui parteneriat de promovare a evenimentelor culturale.

Doi minori care cerșeau în Capitală, bătuți de un polițist chiar pe holul inspectoratului. Omul legii s-a ales cu amendă

Procuratura municipiului Chișinău anunță despre pronunțarea unei sentințe de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, pe o cauza penală de învinuire a unui fost angajat al poliției de comiterea tratamentelor inumane ori degradante săvârșite în privința a doi minori (art.166/1 alin.(2) lit.a),b) din Codul penal), informează unica.md cu referire la un comunicat al Procuraturii Generale.

Inculpatul a fost condamnat la pedeapsa sub formă de amendă în mărime de 750 unități convenționale, ceea ce constituie 15 000 mii de lei, cu privarea de dreptul de a ocupa funcții publice sau de a exercita activități legate de îngrijirea, paza particulară, controlul sau gestionarea altor persoane fizice pe un termen de 5 ani.    

Acuzatorii de stat i-au înaintat învinuirea pe faptul că, inculpatul, la data de 31 august 2016, fiind implicat în serviciul diurn conform graficului de serviciu în calitate de inspector inferior șofer, aflându-se în holul inspectoratului de poliție cu doi copii documentați pentru acțiuni de cerșetorie, i-a aplicat unuia o lovitură cu palma în regiunea capului, după care celui de al doilea i-a aplicat trei lovituri cu palma și o lovitură cu pumnul în regiunea capului. Având drept scop de a-și impune voința cu caracter educativ în privința minorilor, a manifestat un comportament agresiv față de aceștia, exprimat prin ridicarea tonalității vocii, concomitent, i-a obligat să facă genuflexiuni și să stea cu mâinile ridicate circa 5-10 min., acțiuni care în cumul cu cele înfăptuite anterior au cauzat victimelor minore dureri și suferințe fizice, care reprezintă tratament inuman și degradant.

În ședința de judecată inculpatul a înaintat cererea privind examinarea cauzei pe baza probelor administrate la faza de urmărire penală, așa cum recunoaște în totalitate fapta indicată în rechizitoriu, nu solicită administrarea de noi probe și nu are careva obiecții asupra probelor.      

Sentința este cu drept de apel.

ATV-urile și motocicletele, luate la ochi de polițiști

Polițiștii din Orhei au desfășurat acțiuni de prevenire și combatere a încălcărilor rutiere cu implicarea acestora , informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției.

Timp de 3 zile, polițiștii din Orhei au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire și documentare a încălcărilor Regulamentului circulației rutiere, cu utilizarea motocicletelor și ATV-urilor.

Aceste acțiuni au avut loc în diverse localități din raion, iar rezultatele au fost semnificative.

Printre cei depistați se află și un bărbat de 29 de ani, care conducea o motocicletă Wolf în satul Vatici, prezentând o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,68 mg/l. Pe numele bărbatului a fost ponit un proces penal.

În satul Jora de Sus, o tânără de 28 de ani a fost depistată în trafic în timp ce conducea un ATV, fără permis de conducere.

În aceeași localitate, un minor de 15 ani conducea o motocicletă de model Viper.

Tânăra s-a ales cu o amendă de 1500 lei, iar tatăl minorului cu o amendă în valoare de 3 000 de lei.

Alți 6 motocicliști circulau fără plăcuțe de înmatriculare, trei dintre aceștia fără a deține permis de conducere, iar alți doi conducători de ATV-uri – nu aveau vehiculele înregistrate conform legislației.

Toate mijloacele de transport au fost ridicate și duse la parcarea specială.

Poliția îndeamnă cetățenii să respecte legislația rutieră și să conducă vehiculele în deplină conformitate cu normele legale.

Soprana Ana Cernicova în prag de 8 martie la Shopping MallDova!
Articolul anterior
Evelina, fiica Marianei Șura, cântă cu drag pentru toate măicuțele! Vezi cât este de talentată
Articolul următor