Cum a ajuns, din cerșetor, vedetă în serialul „Squid Game”

„Squid Game”, noul serial-fenomen de pe Netflix, i-a schimbat radical viața unuia dintre actorii din distribuție. Geoffrey Giuliano, 68 de ani, care joacă rolul miliardarului homosexual excentric VIP 4, cerșea, în urmă cu un an, pe străzile din India, iar acum e bombardat de oferte în filme, potrivit Newsflare.

Geoffrey, originar din Rochester, New York, trăiește în Thailanda, unde și-a crescut singur copilul. Anul trecut a decis să facă o călătorie în Jaipur, India, un pelerinaj spiritual menit să-l ajute să-și revină din depresie – era dezamăgit de cum îi merge totul în viață și disperat că stă atât de prost cu banii, că nu mai reușește să pună mâncare pe masă. L-a luat și pe fiul său Eden, de 12 ani, sperând că experiența îl va ajuta și pe el. Când pandemia a lovit, cei doi au rămas blocați acolo.

Actorul a mărturisit că el și fiul său au supraviețuit șase luni din cerșit, au mâncat zile bune numai alune și banane culese din pomi, au dormit sub cerul liber sau pe saltele murdare și infestate cu purici din ashramuri, nu și-au schimbat hainele vreme de 6 luni, că nu aveau altele, iar de o baie sau un duș nici nu s-a pus problema.

Cei doi au reușit să se întoarcă acasă, în Thailanda, în ianuarie 2021. În continuare sărac lipit, Geoffrey era doar recunoscător că el și Eden supraviețuiseră experienței dure din India, nici nu se gândea că viața lui era pe cale să se schimbe radical.

Regizorul „Squid Game”, Hwang Dong-hyuk, l-a ales pentru rolul miliardarului gay excentric VIP 4. Îl văzuse într-un film coreean cu zombie și i-a plăcut cum și-a jucat rolul de ticălos. După transformarea serialului într-un fenomen mondial, actorul spune că este „bombardat de oferte” pentru roluri în filme cu vedete de la Hollywood. Iar un dealer de la Hollywood, care vinde costume purtate de actori în filme, i-a propus să-i cumpere halatul negru cu auriu pe care l-a purtat într-o scenă din serial cu 250.000 de dolari.

„Acum un an credeam că eu și Eden vom muri de foame. A trebuit să lupt în fiecare zi doar pentru a obține hrană pentru ca fiul meu și cu mine să supraviețuim. A fost cel mai întunecat moment din viața mea și mă gândeam că este sfârșitul pentru amândoi”, a spus Geoffrey.

Când mi s-a propus să lucrez la „Squid Game” nu mă așteptam să aibă un astfel de succes. Viața mea s-a schimbat complet, am cunoscut, în sfârșit, succesul cu care fiul meu să se poată mândri.

De la lansarea serialului, pe 17 septembrie, Geoffrey a trecut de la obscuritate la unul dintre cei mai buni 2.500 de actori din lume, potrivit datelor IMDB.

„Deși am avut roluri bune în 28 de filme în ultimii 15 ani, nimic nu a mișcat cu adevărat acul până la jocul Squid”, spune actorul, care încă e în căutarea unui agent de top de la Hollywood pentru a face față ascensiunii în carieră.

„În această perioadă dificilă a COVID-ului, acesta este un final cu adevărat fericit”, a mai spus el.

sursa

Un tată și-a tatuat semnul din naștere al fiului său, în semn de solidaritate
Articolul anterior
28 de lucruri curioase pe care nu le știai despre Elveția
Articolul următor
Alte articole interesante