Cum a ajuns din fată grăsuță, fotomodel!

Tricia Baker la 1,62 m înălţime avea 98 de kilograme. Deși arăta astfel în doar câteva luni a dat jos aproape o jumătate din greutatea ei, ajungând la 45 de kilograme și obținând o siluetă de fotomodel.

separator

„Adevărul este că îmi plăcea să mănânc. Aveam 98 de kilograme. O voce ascunsă mă îndemna uneori să nu mănânc asta sau asta… dar eu nu mă puteam lipsi de bucuria de a mânca”, recunoaşte Tricia.

În 2011, a rămas însărcinată și s-a îngrășat enorm de tare. Atunci s-a hotărât că, după ce i se va naşte copilul, o să înceapă o cură de slăbire, scrie Huffington Post.

După sarcină, a continuat o dietă cu conţinut redus de zahăr, a început să mănânce carne slabă, o mulţime de legume şi fructe, a redus alimentele bogate în carbohidraţi şi a consumat mai multe alimente bogate în fibre. „Seara intram în bucătărie să-mi pregătesc un meniu sănătos, dar nu-mi făcea plăcere”, a dezvăluit Tricia, spunând că a vrut să renunţe la dietă de nenumărate ori.

Însă într-o zi, şi-a spus: „Acum, ori niciodată. Ori voi fi sora grasă, ori voi fi sexy!”. „Parcam maşina mai departe de casă, urcam scările pe jos, mergem cu copilul în braţe peste tot, dansam cu el în casă, îl duceam în parc, îmi citeam e-mail-urile stând în picioare, făceam cele mai grele munci în gospodărie, făceam înconjurul casei cu copilul în spate. Când a venit vara, înotam în fiecare zi.”

După opt luni, Tricia şi-a atins scopul. Când a mers în vizită la surorile ei gemene, acestea abia au recunoscut-o. Nu le venea să creadă că se schimbase atât de mult şi era atât de frumoasă. Pentru prima oară în viaţa ei era chiar mai slabă decât ele.

Sursa: http://www.rtv.net

Noutate BOMBĂ în familia lui Whitney Houston!
Articolul anterior
Dragostea face minuni în familia Irinei Tarasiuc
Articolul următor
Alte articole interesante