Cum arată apartamentul de lux al lui Nicolai Bascov

În urmă cu zece ani, artistul din Rusia Nicolai Bascov a primit un cadou foarte scump de la prietenul al său. Din păcate, artistul nu dezvăluie numele prietenului care l-a făcut fericit oferindu-i o casă cu 12 apartamente. Potrivit presei din Rusia, apartamentul valorează aproximativ 10 milioane de dolari și este situat într-o zonă de elită din Moscova, cu vedere spre Catedrala lui Hristos Mântuitorul.

Casa are 6 etaje și 12 apartamente de lux. Apartamentele par foarte scumpe și bogate, mobilierul a fost adus din străinătate. Decorul din locuință este realizat în tonuri bej, diluate cu auriu și nuanța ciocolatei. Casa are obiecte scumpe de artă, sculpturi neobișnuite și candelabre din cristal.

Însuși apartamentul artistului, care are o suprafață de 320 de metri pătrați, are două camere de zi, două dormitoare, o bucătărie, birou și două băi cu jacuzzi. Din cauza programului aglomerat din turnee, Bascov a decis să închirieze locuințele de elită pentru o sumă considerabilă. Acum, el însuși se bucură de casa sa confortabilă și luxoasă, scrie presa rusă.

În România, circa 13.500 de cetățeni au fost vaccinați împotriva Covid-19 până în prezent. Cât va mai dura starea de alertă?
Articolul anterior
Preotul Maxim Melinti, mesaj către creștini: ,,Vreau anul dragostei și al iertării, vreau anul păcii și al împăcării!”
Articolul următor
Alte articole interesante