Cum arăta Carla’s Dreams în adolescență. Colegii de școală ai artistului au dezvăluit o poză pe internet

Carla`s Dreams, născut în Republica Moldova, este unul dintre cei mai populari artiști din România, însă nici până astăzi nu și-a dezvăluit identitatea reală, deși au trecut mai bine de opt ani de la lansarea proiectului.

Întrebat cum este să fii atât de faimos, dar să trăiești în anonimat, artistul a răspuns zâmbind: „Faimos, dacă insiști să folosești acest termen, nu sunt eu, ci proiectul. Băiatul din proiect se simte bine, am vorbit chiar ieri cu el”.

Întrebat dacă nu și-ar fi dorit să savureze această notorietate și fără mască, Carla`s Dreams a continuat: „Eu îl savurez, dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre succes. Sau nu pentru noi / mine”.

Acesta a spus că la început a contat în ochii publicului și această prezență scenică inedită, însă nu neapărat și acum.

„Cred că a contat în stadiile incipiente ale proiectului, dar nu cred că mai contează acum. Anume pentru că imaginea nu se schimbă, dar muzica… da. Totul e relativ și ceea ce pentru noi înseamnă multă muncă pentru altcineva e floare la ureche. Și invers. În detalii nu vom intra, dar pot spune că ușor nu a fost. Nu știm cât și dacă a contat, aici fanii pot răspunde mai bine în locul nostru”, a mai spus Carla`s Dreams pentru viva.ro.

Cea mai nouă piesă Carla's Dreams! E un... “Antiexemplu”!

Și pentru că nu este o persoană absolut necunoscută în rândul prietenilor sau foștilor colegi de școală care se bucură pentru succesele lui Carla’s Dreams, pe rețelele de socializare a apărut o poză cu artistul din anii de adolescență. Se vehiculează că așa arăta adolescentul care a crezut în talentul său și a devenit îndrăgit de fani din lumea întreagă.

Statul vrea să ofere zile libere unuia dintre părinți, pentru supravegherea copilului în cazuri excepționale
Articolul anterior
Peste 100 de pasageri care veneau din Olanda au trecut pe lângă moarte pe aeroportul din Iași. Aeronavei nu i s-a deschis trenul de aterizare
Articolul următor
Alte articole interesante