Cum arată casa în care locuiesc! Tina Karol și Dan Bălan s-ar fi mutat împreună, potrivit presei ucrainene

Tina Karol iubește fără îndoială să creeze frumusețe în jurul ei. Artista a investit mult efort și bani în casa ei privată din satul Zazimye, regiunea Kiev. Potrivit presei ucrainene, Tina Karol și Dan Bălan s-ar fi logodit și locuiesc împreună în această casă.

separator
Locuința grandioasă este un dar pe care Tina l-a primit de la regretatul ei soț Evgheny Ogir, care s-a stins din cauza cancerului în anul 2013, la vârsta de 32 de ani. Din căsătoria cu acesta, artista are un fiu, Veniamin. Băiatul are aproape 12 ani și seamănă foarte mult ca tatăl său.

După moartea soțului ei, Tina nu a putut să-și revină mult timp, ea a suferit de depresie și de ani buni nu a mai apărut un bărbat nou în viața ei. Recent, situația a început să se schimbe. Însăși Tina a dezvăluit public, într-un interviu, că este gata să se îndrăgostească din nou.

Publicul ucrainean este sigur că Tina este deja îndrăgostită de artistul moldovean Dan Balan. Zvonurile despre o poveste de dragoste între ei au apărut după ,,Vocea Ucrainei”, unde artiștii au demonstrat un interes real unul față de celălalt.

Potențialul cuplu nu comentează în niciun fel posibila relație, dar se știe că Dan a vizitat chiar și casa Tinei Karol.

Pe un teritoriu mare de 20 de ari, locuința cu trei nivele dispune de o zonă de recreere, propria sală de sport. Tina este deosebit de mândră de grădina sa, unde cresc legume și flori.

La primul etaj există o bucătărie spațioasă cu ferestre panoramice, iar al doilea etaj îi aparține în totalitate fiului artistei.

Al treilea etaj este spațiul privat al Tinei, cu un dressing mare, baie și dormitor, cu un luxos pian alb.      

Grozăvie. Cel puțin 7 pacienți Covid au murit în urma unui incendiu izbucnit în spital
Articolul anterior
Vladimir Kliciko își crește singur fiica, după despărțirea de actrița Hayden Panettiere
Articolul următor
Alte articole interesante