Cum arata casa lui Jennifer Aniston?

Actriţa Jennifer Aniston a vorbit despre casa ei într-un reportaj apărut în revista Architectural Digest. Locuința actriței din Beverly Hills este un adevărat paradis dedicat liniștii și bunului gust.

separator
Imobilul a fost proiectat şi construit în anii ’70 de către arhitectul Harold W. Levitt. În momentul în care Aniston a făcut achiziţia, acesta era într-un amplu proces de renovare, dar acest lucru conta prea puţin având în vedere chimia pe care actriţa a avut-o cu tot ce a însemnat această casă. Nu mai puţin de şapte luni i-a luat să negocieze cu proprietara, care nu era decisă dacă să vândă sau nu.

Doi ani și jumătate a lucrat îndeaproape, alături de designerul Stephen Shadley, pentru a pune cap la cap tot ce se vede în imagini. Designerul a avut mână liberă la această lucrare și recunoaște că și-ar dori să aibă mai des astfel de clienți.

Rezultatul este un interior dramatic, care are un aer asiatic. Un fel de colț zen, în mijlocul unui oraș agitat. Paleta de culori aleasă a pornit de la marou lemnului de tec brazilian sau cumaru, așa cum este el cunoscut local. Podelele, pereții, acoperișul și mici accesorii din casă au fost alese în nuanțe de maro cald. Actrița spune că, având în vedere faptul că prin profesia ei trebuie să distreze oamenii, casa ei nu avea cum să aibă o altă misiune. Toți cei care vin aici au parte de distracție!

Inițial dormitorul avea două băi, una pentru el și una pentru ea. Actrița a preferat să desființeze baia lui și să o transforme într-un mic spa. “Casa mea este ca o mare îmbrățișare. Iubesc liniștea de aici”, a concluzionat actrița, potrivit casamea.ro.

Descoperă replicile celebre de la Hollywood
Articolul anterior
Fără complexe: vedete din Rusia care nu poartă sutien
Articolul următor
Alte articole interesante