Cum arată Dan Bordeianu acum, fostul iubit al Adelei Popescu. Are 44 de ani

În ultimii ani, Dan Bordeianu a trecut printr-o schimbare majoră. Actorul are 44 de ani şi nu mai arată precum tânărul din telenovele.

separator
În urmă cu ani de zile, Dan Bordeianu făcea furori în telenovele româneşti alături de Adela Popescu. Culmea, cei doi s-au iubit şi in viaţa reală, toţi se aşteptau să păşească şi în faţa altarului. Viaţa însă i-a purtat pe drumuri diferite, amândoi au acum familii frumoase.

Actorul s-a transformat foarte mult în ultimii ani, are 44 de ani, o carieră în actorie. Din punct de vedere fizic, acesta nu mai arată la fel ca tânărul pe care îl ştiaţi, poartă barbă mereu, chiar a şi albit. Acum, el stă departe de lumina reflectoarelor, de emisiunile TV. Are o familie frumoasă, o soţie deosebită alături de care locuieşte în Brăneşti:

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând. Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos „, a spus el în 2019, conform Formula AS.

Sursa

Adele nu se mai oprește din slăbit. Imagini uluitoare cu artista pe plajă în Caraibe
Articolul anterior
O singură persoană a murit pe șoselele din Oslo, capitala Norvegiei, în 2019
Articolul următor
Alte articole interesante