Cum arată iubita solistului trupei Maneskin

După ce a devenit câștigătorul concursului Eurovision, David Damiano, în vârstă de 22 de ani, a devenit superstar peste noapte. Acum, admiratoarele din toată lumea sunt înnebunite după artist, fără să știe că de fapt bărbatul chipeș din Maneskin este implicat într-o relație.

Faptul că tânărul a ieșit în scenă adesea pe tocuri, s-a machiat și, uneori, chiar s-a comportat frivol față de colegi – toate acestea au dat naștere la zvonuri despre orientarea neconvențională a artistului. David a rămas tăcut multă vreme, dar recent a decis să clarifice situația și a spus că el se află într-o relație cu modelul Giorgia Soleri, deja de patru ani.

Înainte, iubiții nu fuseseră văzuți niciodată împreună, dar Damiano susține că relația lor este foarte serioasă. Despre Giorgia nu se cunosc prea multe, tânăra apare adesea pe coperți glamuroase și este un model destul de popular în Italia. În același timp, tânăra nu vorbește despre viața ei personală pe rețelele de socializare.

Se zvoneste acum ca Damiano si Soleri se pregatesc deja pentru nuntă. Dar este puțin probabil ca muzicianul să aibă timp pentru ceremonie în viitorul apropiat. Trupa Maneskin va începe în curând un turneu în mai multe orașe europene.

Află care apă consumată zilnic aduce cele mai multe beneficii organismului tău!
Articolul anterior
Un număr impunător de teste efectuate în ultimele 24 de ore. Câte cazuri de Coronavirus au fost confirmate
Articolul următor
Alte articole interesante