Cum arată mama Andreei Raicu, la 81 de ani. Femeia a fost externată din spital, după ce a fost confirmată cu Covid

Andreea Raicu a publicat un mesaj emoționant de ziua mamei sale, care a împlinit 81 de ani. Aceasta a fost externată, după ce a fost confirmată cu Covid-19.

Cele două au trecut prin clipe grele. După mai bine de două săptămâni de spitalizare, mama Andreei Raicu, Virginia Gheorghiu a fost externată, fiind declarată vindecată.

S-a întors acasă la timp pentru a fi sărbătorită de fiica ei. Fericită că-i poate spune mamei sale ”La mulți ani” față în față, Andreea Raicu i-a făcut o declarație de dragoste mamei sale, pe care a postat-o și pe rețelele de socializare.

”A avut unul dintre cei mai grei ani și are în continuare zâmbetul pe buze ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Sper că am moștenit măcar jumătate din puterea ei interioară.

La mulți ani, Mami! Sunt atât de fericită că ești din nou acasă!”, a scris Andreea Raicu pe Instagram, unde a postat și o fotografie cu ea și mama ei, care ține în mână un superb buchet de flori galbene.

Fanii au fost vrăjiți de cât de bine arată mama vedetei.

sursa: www.libertatea.ro

Covid-19 cauzează anomalii pe termen lung ale rinichilor, inimii și ficatului
Articolul anterior
Efectele devastatoare ale Covid în Marea Britanie: zeci de mii de copii neoperați, tratamente nefăcute, 25 de mii de persoane au murit acasă
Articolul următor
Alte articole interesante