Cum arată mama lui Emmanuel Macron, de aceeași vârstă cu soția președintelui

Emmanuel Macron avea doar 16 ani când a cunoscut-o pe viitoarea primă doamnă a Franţei, mai în vârstă cu 25 de ani decât actualul președinte francez. Relația de dragoste a celor doi a cunoscut mai multe momente complicate, însă, în ciuda acestora, soții își văd de-ale lor.

separator

Cel care a scos la iveală niște secrete din familia președintelui este fostul profesor de engleză Christian Monjou, care cunoaşte bine ambele părţi implicate.

Într-un interviu acordat pentru Daily Mail, profesorul Monjou a povestit că, fascinat şi bulversat de spectaculoasa profesoară Trogneux, adolescentul Emmanuel Macron a fost exilat, cu inima sfâşiată, la Paris de părinţii săi scandalizaţi de pasiunea bolnăvicioasă pe care o dezvoltase tânărul de doar 17 ani pentru doamna căsătorită şi cu trei copii. “Stai departe de copilul meu până împlineşte 18 ani”, i-ar fi spus domnul Macron viitoarei sale nurori, scrie one.ro.

Potrivit presei franceze, de la vârsta de 5 ani, Emmanuel Macron a fost crescut mai mult de către bunica sa. Tot ea a fost mai indulgentă în ceea ce privește relația nepotului său cu profesoara acestuia, pe când mama președintelui s-ar fi resemnat mai greu cu această situație. În prezent, Brigitte îi este mai degrabă o prietenă mamei lui Macron, decât o noră, scrie presa franceză.

Animale noi la Grădina Zoologică din Chișinău
Articolul anterior
Ninge în România! Se circulă cu dificultate pe mai multe trasee
Articolul următor
Alte articole interesante