Cum arată mamele vedetelor! Le-au transmis mesaje emoţionante de 8 Martie

Ziua de 8 Martie a fost un prilej pentru vedete pentru a le transmite mamelor cele mai frumoase urări şi în mediul online. Au postat imagini cu mamele lor, le-au transmis urări de bine şi şi-au exprimat sentimentele de iubire. Le iubesc, le preţuiesc şi el respectă pentru ce le-au oferit. Ce mesaje au transmis vedetele de peste Prut!

separator

Andreea Bălan i-a transmis un mesaj emoţionant mamei sale:

„La multi ani MAMI si la multi ani tuturor femeilor din intreaga lume 🤗❤️ Am fost si sunt o norocoasa sa am o mama minunata care mi-a fost alaturi intodeauna la bine si la rau, iar de cand sunt mama, mi-a fost din prima zi aproape atat mie cat si Ellei si Clarei. Abia cand am devenit si eu mama, am inteles ce inseamna iubirea neconditionara si imi doresc sa fiu pe zi ce trece un om mai bun ca fetitele mele sa fie mandre de mine asa cum eu sunt mandra de mama mea.”

Mama Andreei Marin s-a stins în urmă cu mulţi ani de zile:

„Pentru mine, Martie are chipul părinţilor mei. Ziua mamei, apropiata de ziua de naştere a tatălui meu, motiv de fericire deplina în copilăria mea. Violetele au ramas florile noastre, purtam numele lor din mama-n fiica in familia noastră : Violeta – mama, Andreea Violeta – eu, Ana Violeta – fiica mea. Martie e emoţie, dor, nostalgie, sentiment pur pentru inima mea… La mulţi ani, femei dragi, oriunde v-aţi afla!”

Şi Feli Donose a transmis un mesaj emoţionant:

„Tocmai am vazut Cenuşăreasa. „Fii curajoasa şi bună” o sfătuia mama ei. Am auzit „Fii curajoasă şi bună” pe tot parcursul filmului. Las o poză simplă aici. Aşa cum sunt şi eu dincolo de ecran sau pozele in care prietenii mă transformă intr-o Zână glam-fashion-fancy şi toţi termenii folosiţi in „lumea modei” cum zice şi mama mea. Poza asta e scoasă din cufarul cu amintiri de care am zis ca nu mă ating să il impart virtual. Dar nu pot să nu îmi arat fericirea . Nu pot şi nu vreau! Chiar îndrăznesc să mă şi laud! Am facut poza asta vara trecută. Vara trecută încă mă clătinam in rolul nou de mamă şi îmi puneam des întrebarea „Oare sunt o mamă bună pentru Nora Luna mea?” Mama cred ca are superputeri pentru că , de fiecare dată când aparea întrebarea asta apăsătoare in gândul meu, mama spunea cu voce tare ” Esti o mamă bună, zâna lu’ mama! Nu mai duce atâtea gânduri urâte in spate!” Mai pun uneori presiune pe mine când mă frustrez că iar plec pe drumuri deşi drumurile mereu mă duc spre muzică. Dar să ştiţi, că atunci când mă uit la mama mea, simt o putere de nedescris! Când mă uit la mama mea vad exemplu de curaj, de un copil interior vesel deşi mama face anul asta 64 de ani… şi am cel ma bun exemplu de inimă pură! Sunt curajoasă şi bună. Cum m-ai învăţat tu, Susana mea! Nora Luna, mulţumesc că m-ai ales! Te iubesc! Fetelor-frumoaselor, fiti curajoase şi bune!”

Şi Simona Gherghe a postat o imagine alături de mama sa:

„La multi ani, MAMA! Avem sute de fotografii impreuna, dar am ales-o pe aceasta. In bratele tale ❤️ te iubim!”

Şi Andreea Bănică a transmis un mesaj emoţionant. Artista şi-a pierdut mama în urmă cu mulţi ani:

”MAMA! 8 Martie amintirea vie a tuturor florilor pe care ţi le aduceam în dar. Sentimentul acela îl am şi azi în disperarea mea de a găsi toate florile din lume pentru tine. Cutreieram parcurile, aleile cu flori, pomii şi copacii care înfloreau cu gândul că sigur voi gasi o crenguţă pentru tine. Chiar şi grădinile oamenilor le calcam tot pentru tine 🙈 Mama, lipsa oricarei griji! Iubiţi-vă şi preţuiţi-vă mamele în fiecare zi ca şi cand ar fi ultima. Ea a fost MAMA mea !”

Un adolescent care și-ar fi satisfăcut poftele sexuale cu bunica sa riscă șase ani de închisoare

Procuratura informează despre finalizarea urmăririi penale și transmiterea în instanța de judecată a cauzei penale de învinuire a unui tânăr de 18 ani, de comiterea infracțiunii de „viol, adică actul sexual neconsimțit, comis cu bună știință asupra unui membru de familie” (art. 171 alin. (2) lit. c) Cod penal), informează unica.md cu referire la un comunicat al Procuraturii Generale

Reieșind din actul de învinuire, la 28 decembrie 2023, în jurul orei 18:00, învinuitul, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale, a pătruns abuziv în locuinţa bunicii sale, amplasată într-un sat din centrul țării. Acolo, a imobilizat-o prin legarea membrelor superioare și a gurii şi profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra din cauza vârstei înaintate, a întreţinut cu ea acte și rapoarte sexuale neconsimțite.

Acesta și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea infracțiunii.

În privinţa învinuitului a fost aleasă măsura preventivă obligarea de a nu părăsi țara pe un termen de 60 zile. Dacă acesta va fi recunoscut vinovat, el riscă o pedeapsă maximă de până la 6 ani de închisoare.

Preşedintele Columbiei interzice coridele

Președintele columbian Gustavo Petro a promulgat luni o lege care interzice coridele în țară, marcând astfel sfârșitul unei practici care era recunoscută de Constituție ca făcând parte din cultura națională, potrivit agenției AFP citate de g4media.ro.

În fața unei mulțimi adunate în arena de tauri din centrul orașului Bogota, redenumită Plaza Cultural La Santamaria, Gustavo Petro a sărbătorit adoptarea acestei legi, denumită „No more Olé”, menită să pună capăt, potrivit lui Petro, „dreptului de a ucide” animale ca formă de divertisment.

„Cultura, și cu atât mai puțin justiția, nu poate spune că este o cultură să ucizi ființe simțitoare, ființe vii, de plăcere”, a declarat Petro, referindu-se la o decizie a Curții Constituționale din 2018 care a permis luptele cu tauri în orașele și satele cu tradiție taurină.

Columbia se alătură astfel listei țărilor sud-americane care interzic coridele, precum Brazilia, Chile, Argentina, Uruguay și Guatemala.

În Ecuador, Franța, Mexic, Peru, Portugalia, Spania și Venezuela se organizează încă lupte cu tauri.

Se modifică regulile de intrare în Israel

Începând cu data de  1 august curent, Statul Israel modifică regulile de intrare pe teritoriul său pentru cetățenii statelor cu regim fără de vize, inclusiv cetățenii Republicii Moldova, scrie stiripesurse.md.

Astfel, Statul Israel pune în aplicare sistemul ETA-IL https://israel-entry.piba.gov.il/ de verificare prealabilă și pre aprobare a intrării și șederii în Israel a cetățenilor străini. Până la 1 august,  sistemul are caracter pilot, iar odată cu prima zi a lunii august, va funcționa ca sistem instituțional de verificare prealabilă a cetățenilor străini care doresc să viziteze Statul Israel cu diverse scopuri.

Potrivit autorităților israeliene, cetățenii străini ai statelor cu regim fără de viză nu vor putea intra pe teritoriul Statului Israel fără aprobarea prealabilă prin sistemul ETA-IL. Cetățenii străini care aplică prin acest sistem în luna iulie, perioadă pilot a sistemului, primesc aprobarea ce va rămâne valabilă timp de doi ani de zile.

În perioada proiectului pilot, adică până la data de 1 august, aplicarea pentru intrarea în Statul Israel este gratuită, iar după – verificarea prealabilă în scopul aprobării intrării pe teritoriul Statului Israel va costa 25 de NIS, aproximativ 120 de lei moldovenești.

Un autocar cu moldoveni din Italia, plasat în carantină la Oradea
Articolul anterior
Șase moldoveni, unii dintre ei cu febră, duși de la vama Leușeni la spitalul ,,Toma Ciorbă”
Articolul următor