Cum arată mamele vedetelor! Le-au transmis mesaje emoţionante de 8 Martie

Ziua de 8 Martie a fost un prilej pentru vedete pentru a le transmite mamelor cele mai frumoase urări şi în mediul online. Au postat imagini cu mamele lor, le-au transmis urări de bine şi şi-au exprimat sentimentele de iubire. Le iubesc, le preţuiesc şi el respectă pentru ce le-au oferit. Ce mesaje au transmis vedetele de peste Prut!

separator

Andreea Bălan i-a transmis un mesaj emoţionant mamei sale:

„La multi ani MAMI si la multi ani tuturor femeilor din intreaga lume 🤗❤️ Am fost si sunt o norocoasa sa am o mama minunata care mi-a fost alaturi intodeauna la bine si la rau, iar de cand sunt mama, mi-a fost din prima zi aproape atat mie cat si Ellei si Clarei. Abia cand am devenit si eu mama, am inteles ce inseamna iubirea neconditionara si imi doresc sa fiu pe zi ce trece un om mai bun ca fetitele mele sa fie mandre de mine asa cum eu sunt mandra de mama mea.”

Mama Andreei Marin s-a stins în urmă cu mulţi ani de zile:

„Pentru mine, Martie are chipul părinţilor mei. Ziua mamei, apropiata de ziua de naştere a tatălui meu, motiv de fericire deplina în copilăria mea. Violetele au ramas florile noastre, purtam numele lor din mama-n fiica in familia noastră : Violeta – mama, Andreea Violeta – eu, Ana Violeta – fiica mea. Martie e emoţie, dor, nostalgie, sentiment pur pentru inima mea… La mulţi ani, femei dragi, oriunde v-aţi afla!”

Şi Feli Donose a transmis un mesaj emoţionant:

„Tocmai am vazut Cenuşăreasa. „Fii curajoasa şi bună” o sfătuia mama ei. Am auzit „Fii curajoasă şi bună” pe tot parcursul filmului. Las o poză simplă aici. Aşa cum sunt şi eu dincolo de ecran sau pozele in care prietenii mă transformă intr-o Zână glam-fashion-fancy şi toţi termenii folosiţi in „lumea modei” cum zice şi mama mea. Poza asta e scoasă din cufarul cu amintiri de care am zis ca nu mă ating să il impart virtual. Dar nu pot să nu îmi arat fericirea . Nu pot şi nu vreau! Chiar îndrăznesc să mă şi laud! Am facut poza asta vara trecută. Vara trecută încă mă clătinam in rolul nou de mamă şi îmi puneam des întrebarea „Oare sunt o mamă bună pentru Nora Luna mea?” Mama cred ca are superputeri pentru că , de fiecare dată când aparea întrebarea asta apăsătoare in gândul meu, mama spunea cu voce tare ” Esti o mamă bună, zâna lu’ mama! Nu mai duce atâtea gânduri urâte in spate!” Mai pun uneori presiune pe mine când mă frustrez că iar plec pe drumuri deşi drumurile mereu mă duc spre muzică. Dar să ştiţi, că atunci când mă uit la mama mea, simt o putere de nedescris! Când mă uit la mama mea vad exemplu de curaj, de un copil interior vesel deşi mama face anul asta 64 de ani… şi am cel ma bun exemplu de inimă pură! Sunt curajoasă şi bună. Cum m-ai învăţat tu, Susana mea! Nora Luna, mulţumesc că m-ai ales! Te iubesc! Fetelor-frumoaselor, fiti curajoase şi bune!”

Şi Simona Gherghe a postat o imagine alături de mama sa:

„La multi ani, MAMA! Avem sute de fotografii impreuna, dar am ales-o pe aceasta. In bratele tale ❤️ te iubim!”

Şi Andreea Bănică a transmis un mesaj emoţionant. Artista şi-a pierdut mama în urmă cu mulţi ani:

”MAMA! 8 Martie amintirea vie a tuturor florilor pe care ţi le aduceam în dar. Sentimentul acela îl am şi azi în disperarea mea de a găsi toate florile din lume pentru tine. Cutreieram parcurile, aleile cu flori, pomii şi copacii care înfloreau cu gândul că sigur voi gasi o crenguţă pentru tine. Chiar şi grădinile oamenilor le calcam tot pentru tine 🙈 Mama, lipsa oricarei griji! Iubiţi-vă şi preţuiţi-vă mamele în fiecare zi ca şi cand ar fi ultima. Ea a fost MAMA mea !”

Un autocar cu moldoveni din Italia, plasat în carantină la Oradea
Articolul anterior
Șase moldoveni, unii dintre ei cu febră, duși de la vama Leușeni la spitalul ,,Toma Ciorbă”
Articolul următor
Alte articole interesante