Cum arată o zi din viața unei tinere cu o avere uriașă: ,,Cheltui o avere, mulți bani se duc pe ședințe foto, machiaj și coafat”

O adolescentă în vârstă de 17 ani, vedetă a emisiunii „Toddlers and Tiaras”, a devenit una dintre cele mai bogate tinere din Statele Unite ale Americii după ce și-a lansat propria colecție de bijuterii, iar acum a dezvăluit cum arată o zi din viața ei.

Cum arată o zi din viața unei tinere cu o avere uriașă

Chiar dacă are zeci de mii de dolari în conturi, Isabella Barrett sau Bella, așa cum o alintă prietenii, susține că viața ei nu este diferită de cea a unui adolescent normal.

A participat la emisiunea „Toddlers and Tiaras” când avea doar cinci ani, iar acum, la vârsta de 17 ani, ea câștigă cel puțin 10.000 de dolari pe lună grație a patru site-uri pe care le deține. În timpul săptămânii modei, câștigurile ei pot să ajungă chiar și la 30.000 de dolari în doar șapte zile, ceea ce o face una dintre cele mai bogate tinere din SUA.

Aceasta a reușit să aibă asemenea câștiguri după ce și-a lansat o colecție de bijuterii cunoscută sub numele Glitzy Girl. Aceasta are, de asemenea, colaborări pe partea de modeling și lucrează cu branduri mari.

În cadrul unui interviu pentru Fabulous, tânăra mărturisea: „Ultima dată când am verificat, averea mea se apropia la câteva milioane de dolari”.

În același timp, ea subliniază că are și cheltuieli destul de mari în fiecare zi. Plătește 350 de dolari pe zi pentru a fi machiată și coafată, în cazul în care are întâlniri asau filmări. De asemenea, mulți bani se duc și pe ședințele foto și pe achiziționarea de materiale pentru realizarea colecției de haine.

„Cheltui o avere pe colecțiile de la săptămâna modei. Aproximativ 20.000 de dolari pe materiale, iar 10.000 de dolari pe realizarea hainelor, o mulțime de celebrități îmi poartă hainele”, spunea ea, potrivit Mirror.

Când nu își împarte timpul între New York și Los Angeles, tânăra se află în Rhode Island, acolo unde trăiesc părinții ei, pe care îi ajută chiar și la treburile casnice.

„Sunt tratată ca orice copil. Spăl vasele, îmi pun hainele la spălat și fac orice altceva, asemenea copiilor de vârsta mea”, a spus ea.

În ceea ce privește faptul că este criticată pe rețelele sociale pentru că se machiază prea strident, tânăra spune că încearcă să nu se lase afectată.

sursa

Anastasia Fotachi și-a botezat fiul. Cum a fost la eveniment
Articolul anterior
Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin: ”Am simțit că ceva mă împunge pe la spate”
Articolul următor