Cum arată singura fiică a lui Elizabeth Taylor! A moștenit culoarea unică a ochilor mamei sale

Elizabeth Taylor a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, având o culoare unică la ochi. Actrița avea „ochi violeți” și a lăsat în urmă patru copii, doi băieți și două fete, una adoptată, zece nepoţi și patru strănepoți.

separator
Se pare că unica ei fiică biologică, Liza Todd Burton, a moștenit trăsăturile mamei sale și chiar ochii ei, însă nu a fost deloc atrasă de cariera mamei ei, ci a preferat să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor și de atenția publicului. Potrivit The New York Post, Liza, o iubitoare de animale și sculptoriță, locuiește într-o zonă rurală, lângă Hudson, New York, la câteva ore distanță de Manhattan, unde duce o viață liniștită, înconjurată de cai, capre, câini și găini. Are 61 de ani, este mama a doi copii. Liza ascunde faptul că este fiica lui Elizabeth Taylor și refuză să vorbească despre celebra ei mamă, dar trăsăturile frumoase și ochii superbi o dau de gol.

Elizabeth Taylor a murit la 79 de ani, pe 23 martie, 2011, din cauza unei insuficienţe cardiace. Actrița a devenit cunoscută atât pentru frumusețea ei și pentru rolurile ei în filme de succes, cât și pentru faptul că s-a căsătorit de opt ori cu șapte bărbați diferiți, de la colegi de muncă la politicieni sau muncitori în construcții.

sursa

alte Articole interesante