Cum arată statuia din ceară a lui Meghan Markle de la Muzeul Madame Tussauds din Londra?

O statuie din ceară a lui Meghan Markle, viitoarea soție a prințului Harry, a fost prezentată oficial la Muzeul Madame Tussauds din Londra. Statuia din ceară dedicată lui Meghan Markle este îmbrăcată într-o rochie verde, asemănătoare cu cea pe care a purtat-o în ziua în care ea și prințul Harry și-au anunțat logodna, în noiembrie 2017.

separator

La mână poartă o copie a inelului de logodnă a fostei actriței. Statuia lui Meghan este așezată lângă cea a viitorului său soț, care a fost creată pentru a marca aniversarea prințului Harry, când acesta a împlinit 30 de ani, scrie unica.ro. Între timp, figura lui a suferit mici modificări. I-a fost adăugată o barbă de ghimbir pentru a reda exact înfățișarea din prezent a prințului.

Statuile din ceară ale cuplului regal au fost prezentate oficial, dar vor putea fi vizitate de turişti începând cu data de 18 mai, cu o zi înainte de nunta anului 2018. De asemenea, managerii muzeului londonez au anunţat că toţi vizitatorii care poartă prenumele de Meghan şi Harry vor putea intra gratuit în muzeu, în acea zi.

O româncă a inventat fructonata, un produs alimentar unic în lume fără zahăr, fără fierbere şi fără aditivi
Articolul anterior
Graviduța Xenia Deli a pozat alături de soțul său!
Articolul următor
Alte articole interesante