Cum arată Valentino, unul dintre gemenii lui Ricky Martin, la 14 ani: „Nu mai este copil”

Ricky Martin a postat pe rețelele de socializare noi imagini cu Valentino, unul dintre gemenii lui. Băiatul are 14 ani și a venit pe lume în anul 2008.

Ricky Martin's nephew drops sexual relationship, harassment allegations  against singer - National | Globalnews.ca

Ricky Martin a crezut că nu va putea deveni tată niciodată din cauza orientării sale sexuale, însă situația a fost în favoarea lui. Cântărețul are patru copii, o fetiță și trei băieți, de care este foarte mândru. Ricky Martin, în vârstă de 51 de ani, și-a confirmat relația cu Yosef în 2016 și cei doi s-au logodit în același an.

„Da, l-am cerut în căsătorie. Eram cu adevărat emoţionat. M-am aşezat în genunchi, am scos o cutie mică din catifea şi în loc să îl întreb dacă vrea să se căsătorească cu mine, i-am spus: «ţi-am adus ceva!». A fost rău. Iar el a spus da”, i-a povestit Ricky Martin prezentatoarei TV Ellen DeGeneres în noiembrie 2016.

Cântărețul, care este, de asemenea, tatăl gemenilor Matteo și Valentino, în vârstă de 14 ani, a povestit cum le-a explicat fiilor săi faptul că vor avea doi tați. „Copiii mei mă întreabă despre faptul că au doi tați și le spun că suntem parte a unei familii moderne și că acesta este un minunat simț al libertății”, spunea Ricky Martin în urmă cu mai mulți ani.

La începutul anului 2019, artistul anunța că a devenit tată de fată, iar pe micuță o cheamă Lucia. Câteva luni mai târziu, el a anunțat că va fi tată pentru a patra oară și va avea încă un băiețel, după ce a apelat la o mamă-surogat. Ricky Martin evită să își expună copiii, însă de această dată și-a surprins fanii cu o fotografie cu fiul său Valentino.

„Nu mai este copil. Fiul meu Tino, în vârstă de 14 ani”, a scris cântărețul pe Instagram. Adolescentul este complet schimbat și are chiar și mustață.

Ricky Martin a apelat la mame-surogat pentru a avea copii. Artistul se gândise și la adopție, însă ar fi fost destul de dificil să facă acest pas având în vedere orientarea lui sexuală.

„De mulți ani visam să fiu tată și de multe, de multe, de multe ori am trecut prin acest proces dureros în care îmi spuneam: Sunt gay, sunt un bărbat gay și nu voi putea fi tată. Evident că adopția este o opțiune și este foarte frumoasă, dar, din păcate, pentru bărbații homosexuali este foarte greu să adopte în unele țări”, a explicat Martin într-un interviu pentru Out.

sursa

Orașul în care localnicii au acces gratuit la piscine în zilele caniculare

Vecinii bulgari pătimesc din cauza valului de caniculă. În sudul Bulgariei, pompierii se luptă cu incendii de vegetație, iar în nord-vest sunt prognozate temperaturi de 43 de grade Celsius. Atmosfera este sufocantă și la croați.

Termometrele de la intrarea într-o piscină publică din Zagreb indică 35 de grade Celsius. Este neobișnuit de cald pentru capitala Croației, motiv pentru care autoritățile locale au decis ca, timp de trei zile, accesul la cele cinci bazine din oraș să fie gratuit, conform stirileprotv.ro.

Apa are 27 de grade Celsius și este perfectă pentru cei dornici să se bălăcească în voie.

Cinci mii de persoane au ajuns la piscinele publice din Zagreb weekendul trecut. Potrivit estimărilor, în acest final de săptămână, numărul se va dubla.

Și bulgarii dau piept cu temperaturi greu de suportat. La Sofia sunt așteptate astăzi 36 de grade Celsius. Primăria a trimis cisterne ca să ude din plin bulevardele circulate și a creat puncte unde sunt împărțite sticle cu apă. În alte regiuni ale țării este și mai cald. Vor fi maxime de 43 de grade în următoarele zile.

Bulgaria se află sub un val de caniculă încă din iunie – considerată cea mai călduroasă lună din 1930, de când se fac măsurători oficiale. 

Două femei s-au înecat în râul Nistru

În ciuda avertismentelor repetate, o nouă tradegie s-a produs la scăldat în Nistru. Două femei, de 29 de ani și de 19 ani, ambele din regiunea transnistreană, au murit înecate.

Primul caz s-a produs ieri, în localitatea Chițcani. Femeia de 29 de ani era pe malul apei împreună cu copilul ei de 3 ani, cu sora sa și mai mulți prieteni și se știe că au consumat alcool. Femeia a intrat în apă împreună cu un prieten și doi minori dar imediat a dat semne că se îneacă. Bărbatul care o însoțea a ajutat copii să ajungă la mal, iar când a revenit, victima dispăruse deja sub apă, potrivit TVR Moldova.

Al doilea caz s-a produs după lăsarea întunericului. Femeia de 19 ani se afla la o aniversare împreună cu mai mulți prieteni și, desi au consumat alcool, au intrat în apă adâncă. Bărbații au fost luati de curenti și au fost salvați de un pescar. Doar tânăra s-a dus sub apă și nu a mai putut fi salvată.

Amenajarea amfiteatrului din sectorul Ciocana este aproape gata. Cum pot locuitorii orașului să-și petreacă timpul aici

Primăria Chișinău anunță că lucrările de construcție ale unicului Amfiteatru din sectorul Ciocana au fost finalizate, urmând a fi instalat sistemul de irigare și amenajat spaţiul verde.

Chișinău: Construcția Amfiteatrului din sectorul Ciocana, finalizatăFoto: chisinau.md

Amfiteatrului din bd. Mircea cel Bătrân 4/3 a fost creat de la zero, iar zona adiacentă a fost amenajată cu două terenuri de joacă și unul de fitness, spațiu unde doritorii pot juca șah, zone de odihnă pentru copii și maturi și a fost instalat mobilier urban. Totodată au fost instalate camere de supraveghere video și sistemul de iluminat public.

Reparate au fost și scările care duc către I.P. L.T. „Gaudeamus” şi amenajate rampe de acces pentru persoanele cu necesităţi speciale. Au fost create noi căi de acces spre scuarul cu amfiteatru.

Amfiteatrul deja găzduieşte diferite evenimente culturale în aer liber.

gallery images

Filip Kirkorov și-a făcut o nouă operație estetică
Articolul anterior
Vine primăvara? Meteorologii anunță vreme generoasă pentru următoarea săptămână
Articolul următor