Cum au sărbătorit vedetele Hramul Chișinăului. Foto!

Unele s-au născut în Chișinău, aici și-au petrecut copilăria și continuă să se bucure de viața pe care le-o oferă capitala, altele au început să îl cucerească din anii de studenție și se mândresc că au devenit locuitorii orașului unde și-au împlinit visele, au creat familii și cariere de succes.

separator

Fie că au petrecut o zi frumoasă alături de cei dragi sau au încântat publicul cu muzică bună, vedetele de-acasă au avut un Hram pe cinste, iar cu această ocazie i-au urat capitalei ,,La mulți ani!”. Iată ce emoții le-a adus sărbătoarea:

Stela Popa

Prezentatoarea TV, stabilită la București, a sosit la Chișinău pentru o revedere cu prietenii săi dragi.

Aura

Interpreta este o chișinăuiancă autentică.

,,Aici m-am nascut/Aici am crescut/Aici am iubit/Aici am devenit mama/Aici mi-am realizat visul/Aici mi s-au inramplat cele mai frumoase lucruri din viata
Aici am avut cele mai mari dezamagiri… Si totusi ramane a fi orasul meu iubit, orasul meu natal. La Multi Ani, Chisinau!”, a menționat interpreta pe facebook.

Cleopatra Stratan

,,Chișinău…orașul în care m-am născut, în care am zis prima dată cuvântul “mama”. Orașul meu de soare, de vis și plin de viață! Oriunde voi pleca, sufletul îmi va rămâne veșnic aici și voi fi mereu mândră că sunt din Chișinău! La mulți ani, Chișinău!❤️❤️❤️”, este mesajul artistei.

Cătălin Josan

,,Tot mai bine e acasă. La mulți ani, Chişinău!”

Lili Lozan

,,Chișinău, mulți ani! Acum cincisprezece ani am venit sa te “cuceresc” cu o valiza plină de vise, stii ceva, in acesti ani am reușit sa cresc, sa îmi fac prieteni, sa găsesc dragostea, sa te înțeleg mai bine și astăzi pot sa zic ferm, Chișinăul înseamnă ACASA, orasul, care mi-a îndeplinit visele!!!”.

Cristy Rouge, cu burtica rotunjoară la vedere.

,,Chișinău! O sărbătoare religioasă și frumoasă. Va doresc bunătate, lumina și pace in sufletele voastre. Și sa ne păzească Dumnezeu pe noi toți!❤️”.

Olga Țapordei

,,Chișinău, 16 ani în urmă am venit la tine și am rămas! Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit!
Ai fost și continui să fii foarte generos cu mine! Am venit elevă din clasa 11…azi, vezi și tu cum sunt! Mi-ai oferit în primul rând mulți oameni buni care au devenit foarte dragi mie/sufletului meu! Mi-ai oferit și de lucru, diferit…mai greu, mai ușor, mai creativ, mai provocator etc. mi-ai dat posibilitatea să experimentez ori de câte ori mi-am dorit și chiar atunci când am decis să plec pe o perioadă la București, m-ai primit cu drag înapoi! Asta e dragoste, nu?! Eu așa simt! Mi-ai crescut partenerul de viață, iar acum savurezi din mica noastră Alexandra :) și pentru asta îți mulțumesc! Ai fost și continui să fii o pistă bună de decolare pentru mine, la propriu și la figurat.
Și știi, sunt mândră! Demult simt că a venit timpul să fac și eu ceva pentru tine, să te răsplătesc. Facem tentative, uneori ne reușește, alte ori tre să fim mai insistenți! La mulți ani!
Cu siguranță mai avem multe de făcut împreună și știu că tot ce urmează e frumos!
Ah da, am uitat să-ți spun…Mama se mândrește, cică ai făcut Om mare din mine!”, a scris femeia de afaceri, pe pagina sa de facebook.

Diana Brescan

,,La mulți ani, Chisinau !!!!!❤️”

Ana Cernicova

,,La mulți ani, scump oraș – Chișinău!!!!”

Costi Burlacu şi Corina Ţepeş & Festiv Band

,,La mulți ani Chișinău! ❤️
După mai multe zile de pregătiri și repetiții spectacolul din aceasta seara a fost splendid! O adevărată poveste, cu melodii desprinse din paginile istoriei orașului!”

Katalina Rusu

,,La multi ani orasul meu, Chisinau!!!!!!”, a scris interpreta și le-a dedicat următorilor săi virtuali piesa ,,Chișinău” din repertoriul propriu.

 

Un moldovean are șanse mari să câștige trofeul ,,Vocea României”. Video!
Articolul anterior
Moldoveanul care l-a întâlnit pe Brad Pitt la Londra, și-a inaugurat cea de-a 10-a expoziție de artă!
Articolul următor
Alte articole interesante