image-635

La mulți ani, Ion Ceban! Edilul Capitalei împlinește azi 43 de ani. ”Sunt tânăr. Puternic. Vreau. Pot. Mă dedic!”

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Edilul împlinește 43 de ani.

”Azi am 43. Sunt tânăr. Puternic. Vreau. Pot. Mă dedic. Îmi iubesc țara, orașul și pe toți care locuiesc sau îl vizitează.Nu regret nimic și sunt foarte împlinit. Muncesc alături de oameni extraordinari și sunt mândru că fac parte din cea mai puternică echipă care știu să demonstreze rezultate.Știm ce avem de făcut și am stabilit obiective clare până în 2035, pentru viitor. Mulțumesc tuturor cetățenilor care ne susțin.Împreună reușim!”, a scris, în dimineața zilei, Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Sărbătoarea este și mai mare în familia edilului. Ieri, de ziua soției sale, Tatiana, Ion Ceban a anunțat că aceasta este însărcinată.

”Mâine fac 43 de ani. Iar cadoul cel mai scump pe care aș putea sa îl împart cu Dvs este știrea ca vom avea un bebeluș. Vom fi 5;). Va dorim sănătate și împlinire tuturor”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Ion Ceban este primar general al municipiului Chișinău din 11 noiembrie 2019.

S-a născut pe 30 iunie 1980 în Chișinău, în familia lui Vasile și Eugenia Ceban.

Este căsătorit cu Tatiana Țaulean, cu care are doi copii: Ilinca și Vasile.

La 53 de ani, supermodelul Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară

Naomi Campbell a anunțat că a devenit din nou mamă pentru a doua oară la vârsta de 53 de ani. Supermodelul a declarat că „niciodată nu este prea târziu pentru a deveni mamă”.

Supermodelul, în vârstă de 53 de ani, a adus pe lume un băiețel, scrie stirileprotv.ro.

Ea a împărtășit vestea emoționantă pe pagina sa de Instagram joi, 29 iunie.

Micuțul meu drag, să știi că ești prețuit peste măsură și înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezența ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit Babyboy. #mamă de doi

Nu e niciodată prea târziu pentru a deveni mamă @candytman stilist @rodneyburns”, a scris Naomi Campbell pe Instagram.

Deloc surprinzător, anunțul lui Naomi a atras atenția celor care o urmăresc, unii dintre ei grăbindu-se să îi transmită vedetei urările lor de bine în secțiunea de comentarii.

Donatella Versace a scris: „Felicitări Omi!!!

Winnie Harlow a adăugat: „Felicitări!”.

Un fan a scris: „Ce binecuvântare. Felicitări”.

Un altul a adăugat: „Pură inspirație. Felicitări!”.

Naomi a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 50 de ani, în 2021, atunci când a adus pe lume o fetiță.

Aeroportul Chișinău ar putea colabora cu companii aeriene israeliene

Reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău s-au întâlnit, pe 28 iunie, cu reprezentanții companiilor aeriene israeliene EI-Al, Israir și Arkia pentru a discuta o posibilă colaborare. Scopul acestei întâlniri a fost de a dezvolta și consolida legăturile aeriene dintre Moldova și Israel, scrie TV8.md.

Potrivit reprezentanților Aeroportului, o colaborare potențială va permite „oferirea serviciilor de înaltă calitate, flexibilitate și opțiuni de zbor variate”.

„Lucrăm împreună pentru a facilita călătorii plăcute și confortabile, creând noi oportunități atât pentru turism, cât și pentru mediul de afaceri. Continuăm să dezvoltăm această colaborare și vom oferi detalii suplimentare în curând”.