Cum reușește Dr. Quinn să arate senzațional la 66 de ani! Iată ce secrete are

Actrița Jane Seymour, cunoscută drept fosta fată Bond, dar și pentru rolul ei celebru din serialul „Dr Quinn, Medicine Woman”, pentru care a câștigat premiul Globul de Aur, arată incredibil de bine la 66 de ani.

separator

Actrița trăiește în Malibu și a fost măritată de patru ori și divorțată tot de atâtea ori. Are un băiat și o fată cu al treilea soț și gemeni cu al patrulea soț.

În ciuda faptului că a ajuns la 66 de ani, aceasta arată senzațional. Admiratoarele o complimentează intens pe Instagram. Jane susține că totul este natural și mărturisește că într-adevăr are grijă de corpul ei. Actrița recunoaște că în 2007 și-a făcut o operație de mărire a sâniilor, înainte să apară topless într-un film, și la un moment dat, tot în urmă cu mai bine de 12 ani,  și-a făcut și un lifting la ochi.

„Dacă vreți să știți adevărul, eu mănânc normal. Îmi plac legumele și peștele proaspăt și fac exerciții, pilates cu greutăți mici”, mărturisește actrița.

De asemenea, aceasta susține că ea consumă zilnic, un pahar de vin, pentru că nu-și refuză micile plăceri.

„Nu folosesc Botox, ca actriță trebuie să poți să te exprimi. Dacă vă exfoliați pielea frecvent și vă demachiați e suficient. Eu îmbătrânesc natural. Am nevoie ca toți mușchii mei să se miște. Câteodată joc roluri de bunică, câteodată joc rolul unei persoane îndrăgostite”, mai spune Seymour.

sursa

Iaurt cu miere și nuci, o gustare sănătoasă în cura de slăbire
Articolul anterior
Drama cumplită prin care trece Elton John
Articolul următor
Alte articole interesante