image-194

Sărbătoare în familia Cârnaț! Cum bloggerița și-a felicitat soțul cu ocazia celor 18 ani de căsnicie

Marina și Teodor Cârnaț sărbătoresc 18 ani de căsnicie, alături de cei opt copii ai lor și cel de-al nouălea moștenitor care urmează să vină pe lume în curând! În această zi specială, Marina i-a amintit soțului ei cum au trecut împreună prin toți acești ani frumoși. Bloggerița a publicat inclusiv poze din arhiva familiei, de la nunta lor.

Dis-de-dimineață, Teodor a venit cu un buchet de bujori la patul soției:

„Astazi s-au împlinit 18 ani și astfel cel mai frumos lucru care s-a întâmplat în viața mea este căsătoria cu tine. Din rodul nostru, din dragostea noastră au apărut 8 bebeluși, al 9- lea este în burtică. De aceea am și noua flori, iar acesta care abia începe să înfloreasca este bebelușul nostru. Te iubesc la infinit”, a mărturisit Teodor.

Marina a venit și ea cu o surpriză. A publicat mai multe fotografii cu familia lor, de la etapa când erau părinții unui bebeluș, până în momentul în care au devenit zece membri.

„18 ani în căsnicie alături de tine ne-a crescut atât de mult și ne-au adus atâtea roade minunate, doar pentru că am fost unul lângă altul, am fost unul pentru altul, am fost și suntem UNUL! Te ador!”, a scris Marina.

Alexei Navalnîi, susținut la Chișinău! Un miting spontan, alături de manifestațiile din întreaga lume

Chișinăul s-a alăturat mitingurilor în sprijinul lui Aleksei Navalnîi, care au avut loc în zeci de orașe din întreaga lume. Mai mulți cetățeni au ieșit în centrul capitalei, în mod spontan, fără a fi reținuți (cum se întâmplă în Rusia).

Liderul opoziției ruse, principalul dușman al lui Putin, Alexei Navalnîi, și-a sărbătorit zia de naștere după gratii. Autoritățile ruse îl amenință cu 30 de ani de închisoare. Pe 4 iunie, ziua de naștere a lui Navalnîi, au avut loc mitinguri în întreaga lume în sprijinul opozantului rus. Chișinăul s-a alăturat protestelor împotriva detenției ilegale a lui Aleksei și a tuturor politicienilor din opoziția rusă.

Republica Moldova, reprezentată în premieră de patru sportivi la Jocurile Europene de teqball din Polonia

Republica Moldova va fi reprezentată de patru sportivi, campioni naționali de teqball, la Jocurile Europene din Polonia, o premieră pentru statul nostru.

Reprezentanții noștri au fost aleși în urma Campionatului Național al Republicii Moldova la Teqball, desfășurat în perioada 3 – 4 iunie curent în orașul Vadul lui Vodă.

Lista câștigătorilor Campionatului Republicii Moldova la Teqball:

Simplu Juniori:

1. Storaj Eugen

2. Mocanu Victor

3. Tanas Alexandru

Dublu Juniori:

1. Mocanu Victor / Storaj Eugen

2. Andoni Denis / Tanas Alexandru

3. Savciuc Bogdan / Mereuțan Alexandru

Simplu Masculin:

1. Alexandru Sîrghi

2. Anatol Nagîț

3. Cristian Rotaru

Dublu Masculin:

1. Alexandru Sîrghi / Dumitru Munteanu

2. Anatol Nagîț / Cristian Rotaru

3. Ștefan Cotoman / Cristian Șterpu

Simplu Feminin:

1. Viorica Tonu

2. Laura-Maria Mereuța

3. Lilia Țelic

Dublu Mixt:

1. Viorica Tonu / Cristian Rotaru

2. Dumitru Munteanu / Laura-Maria Mereuța

3. Anatol Nagîț / Carolina Vinocurova