Cum să alegem corect sutienul potrivit

Multe dintre femei nu ţin cont de forma corpului şi aleg sutienele doar pentru că au o culoare frumoasă sau o dantelă atrăgătoare. Astfel, un sutien prea mare va arată caraghios, iar unul prea mic îți va strânge sânii și va provoca dureri.

separator

Potrivit studiile realizate recent, un sutien care nu îți vine perfect, poate cauza dureri de spate, iritații la nivelul pielii, dureri de umeri, dureri de cap, probleme digestive și chiar pierderea fermității sânilor. Mai jos, găsești regulile care te vor ajuta să-ți alegi sutienul ideal.

Alege măsura potrivită!  

În primul rând, este important să probezi sutienul înainte de a-l cumpăra. Nu achiziționa sutiene online sau fără a le proba, decât dacă știi sigur că măsura respectivă de la acea firmă de la care este sutienul iți vine perfect. Cea mai simpla metodă de alegere a măsurii potrivite, este să probeazi sutienul prinzându-l la prima inchizătoare. Dacă sutienul iți este potrivit, ar trebui să poți să bagi doua degete între banda sa și piele, fără să te strângă prea tare, dar și fără să iți fie larg. Pe măsură ce sutienul se va largi, vei putea să treci la următoarea închizătoare. Ridică mâinile în sus după ce ai probat sutienul. Dacă acesta se ridică, atunci ai nevoie de o măsura mai mică. Lasă-te apoi în jos, aplecându-te cu tot trunchiul către față – dacă sânii iți ies din sutien, acesta iți este fie prea mic, fie prea mare.Dacă bretelele sutienului iți intră în piele în zona umerilor, ai nevoie de o măsură mai mare. Nu uita, că nu bretelele susțin greutatea, ci cupele fac asta, bretelele doar susțin cupele. Banda dintre cupele sutienului ar trebui să stea lipită de piele, nicidecum în aer, fără susținere.Alege modelul potrivit!

Nu doar măsura este importantă atunci când alegi un sutien, ci și forma acestuia. Există mai multe forme ale sânilor, așa că e normal să existe mai multe tipuri de sutien – important e să îl alegi pe cel care te avantajează.

Sâni distanțați – dacă ai sânii distantați, atunci cel mai bine ți se potrivește un sutien cu push-up ori un sutien clasic.

Sâni în formă de pară – sânii cu aceasta formă au tendința de a părea lăsați, așa că e indicat să alegi un sutien cu banda de susținere lată sub cupe.

Sâni în formă de măr – acest tip de sâni poate fi îmbrăcat în orice sutien, însă cel de tip „balconette” este cel mai avantajos.

Sâni asimetrici – sânii asimetrici sunt avantajați de sutienele cu cupe suplimentare, pe care le poți folosi la unul dintre sâni pentru a echilibra bustul.

Sâni mici – sutienele de tip „bandeau” sunt ideale pentru femeile cu sânii mici.

Ține cont de aceste recomandări când îți vei alege sutienul perfect!!!

Sursa

Un copil a dispărut la Glodeni! Poliția și apropiații îl caută de două zile

Polițiștii din Glodeni desfășoară acțiuni pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul Fundurii Vechi, care a plecat de acasă la 25 aprilie într-o direcție necunoscută și până la moment nu se cunoaște locul aflării sale.

Semnalmente:

înălțimea- 1.60 m, corpolență slabă, ochii negri, îmbrăcat în hanorac roșu, pantaloni sport negri și încălțat în adidași albaștri cu verde.

Din declarațiile mamei băiatul anterior a mai avut plecări voluntare de la domiciliu, ulterior revenind acasă.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să telefoneze la numerele de telefon 112 sau 069644441.

Au dus în eroare numeroși clienți și și-au însușit sute de mii de lei sub pretextul confecționării ușilor și ferestrelor din termopan

Ofițerii Direcției Investigații Complexe a INI în comun cu cei ai Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, au documentat activitatea infracțională a membrilor unei companii private bănuite de comiterea infracțiunii de escrocherie.

Urmare a investigațiilor demarate, polițiștii au stabilit că reprezentanții unei companii private cu sediul în orașul Hîncești, urmărind scopul delapidării mijloacelor financiare  prin abuz de încredere, sub pretextul confecționării ușilor și ferestrelor din termopan, au indus în eroare 15 clienți și i-au prejudiciat cu peste 280 000 de lei.

În scopul acumulării bazei probatorii au fost efectuate 14 percheziții în domiciliile și  automobilele suspecților, dar și în sediile companiilor, unde au fost depistate și ridicate bunuri ce prezintă interes pentru urmărirea penală: zeci de telefoane mobile,   cartele SIM, purtători de informație, notebook, calculatoare de birou, registre cu înscrisuri de ciornă privind dubla contabilitate pentru toate comenzile, contracte de prestări servicii, lista lunară cu evidența persoanelor angajate ilegal, dar și utilajul pentru producerea obiectelor din termopan, care era depozitat în altă locație decât cea declarată.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie săvârșită de două sau mai multe persoane, cu folosirea situaţiei de serviciu.

Conform legii penale, suspecții riscă amendă de la 42 500 la 67 500 de lei sau închisoare de la 2 la 6 ani, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de până la 3 ani.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate în schema frauduloasă.

Istoria iese iar la suprafață, pe o altă stradă din Capitală

Se pare că istoria Chișinăului răbufnește iar la suprafață,” se arată într-o postare pe Moldova.org.

Potrivit postării, fotografiile sunt făcute pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni din Chișinău.

Sursa Foto: Facebook/Leo Ogariov

Amintim că recent, în urma lucrărilor de reparație a străzii 31 August din Capitală, au ieșit la iveală porțiuni de caldarîm vechi, care au trezit interesul oamenilor. Unii curioși au venit chiar să facă fotografii, iar pe Internet oamenii au comentat la acest subiect.

Ce ascunde Anda Adam în poșeta ei!
Articolul anterior
Elena Bivol se pricepe nu doar la design vestimentar, ci și la gătit
Articolul următor