Cum să găsești cadoul perfect de 8 Martie!

În fiecare an, ziua de 8 Martie este una specială pentru doamne și domnișoare. De Ziua Femeii, ele sunt în centrul atenției și primesc zâmbete și cadouri. Dacă ești în căutarea de cadouri pentru mamă, iubită, soție, soră sau colegă, și vrei să fii original, ai ajuns exact unde trebuie.

separator

Bantik.md îți pune la dispoziție o  varietate de cadouri pentru toate femeile importante din viața ta, dar și ,,…emoții de milioane”!

Cadourile deosebite și elegant aranjate, cu bun gust, pot veni la tine acasă sau la serviciu, la doar un apel distanță!

Pentru că toată lumea are dreptul să se bucure de cadouri speciale, Bantik este mereu la îndemână și livrează în orice localitate.

Cadouri pentru femei, cadouri pentru copii, pentru bărbați, cadouri corporate, cadouri pentru toate ocaziile – cele mai frumoase și deosebite surprize le găsești la Bantik.

Fiecare cadou este conceput individual pentru o persoană, o ocazie și selectat cu grijă din produse premium. Buchete de fructe, flori, animale și figuri din flori, compoziții, cadouri personalizate, ciocolate, dulciuri, trabucuri, cutii, vaze, coșuri, decor, parfumuri, vinuri, spumante: alege cadoul potrivit pentru ziua femeii de la Bantik.

Totodată Bantik.md stă la dispoziția clienților pentru a crea împreună cele mai potrivite și frumoase Cadouri Corporate, ca preț și conținut.

Detalii de contact:

Află mai multe detalii pe pagina www.bantik.md;

Pagina de Facebook bantik.md sau sună la numărul de telefon 068 444 999.

Adresa: str. Vasile Alecsandri 111 (colț cu str. Ștefan cel Mare)

La Bantik, fiecare comandă conține un bonus/cadou. Bucură-i pe cei dragi cu surprize inedite!

În Chișinău a apărut o nouă sculptură!
Articolul anterior
Un medic i-a dat înapoi plicul cu bani unei bătrâne
Articolul următor
Alte articole interesante