Cum și-a filmat Rareș Ciciovan soția în vacanța din Maldive, după ce a anunțat că va divorța! Imaginile au ajuns pe Internet

Rareș Ciciovan a postat în mediul online o serie de imagini cu soția sa în care se află alături de Armin Nicoară, dar și de Claudia Puican.

Rareș Ciciovan pare că a dat uitării declarațiile sale de acum câteva zile referitoare la divorțul de soția sa, Georgiana Lobonț. Cei doi, în tot acest timp, s-au afișat în mediul online ca fiind cuplul perfect, în ciuda insistențelor venite din partea fanilor de a lămuri întreaga situație. Amintim că, în urmă cu doar câteva zile, soțul artistei a oferit un interviu în care a menționat că relația dintre el și Georgiana Lobonț a ajuns la final, după o căsnicie de 7 ani, în contextul în care lucrurile nu mai mergeau între ei de 5 ani. Ulterior acestor declarații atât el, cât și soția sa au păstrat tăcerea, continuând să se afișeze în mediul online ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, scrie wowbiz.ro.

Recent, însă, Rareș Ciciovan a avut o primă reacție în mediul online după ce a oferit declarațiile controversate despre divorț.Nici de această dată nu a oferit declarații suplimentare, prin care să-și explice decizia de a anunța că relația cu Georgiana Lobonț a ajuns la final. Din contră, pare că cei doi au dat uitării evenimentele neplăcute și au revenit la viața de dinainte.

Rareș Ciciovan, prima reacție în mediul online

Se știe despre Rareș Ciciovan că, pe lângă faptul că este soțul Georgianei Lobonț, este și impresarul ei, care are grijă ca soția șipartenera sa să aibă o activitate profesională cât mai eficientă și de succes, motiv pentru care asistă din umbră fiecare nou proiect muzical al artistei. Vacanța din Maldive a venit la pachet cu multă relaxare, dar și cu filmarea unei noi piese muzicale, pentru care Georgiana Lobonț a colaborat cu finii lor, Armin Nicoară și Claudia Puican.

Rareș Ciciovan a postat în mediul online chiar imagini de la filmarea noului clip în care apare Georgiana Lobonț, semn că este foarte mândru atât de rezultat, cât și de prestația soției și finilor săi.

În urma declarațiilor controversate despre divorț pe care Rareș Ciciovan le-a oferit acum câteva zile, WOWbiz a încercat să ia legătura cu Georgiana Lobonț în vederea lămuririi întregii situații, însă artista și-a exprimat refuzul de a da curs acestei solicitări.

Procuratura Anticorupție anunță că Igor Dodon, soția acestuia și un medic sunt bănuiți în cadrul unui nou dosar penal, privind „deținerea și folosirea unui document medical fals”

Procuratura Anticorupție (PA) anunță că vineri, 3 februarie, procurorii au dispus recunoașterea și audierea în calitate de bănuiți a ex-președintelui R. Moldova, Igor Dodon, soției acestuia, Galina Dodon, și a medicului care a confecționat „documentul medical fals”, în baza căruia Curtea Supremă de Justiție (CSJ) a permis ieșirea din țară a fostului șef de stat și a soției acestuia, transmite Ziarul de Gardă.

De ce a fost chemată la audieri Galina Dodon, soția lui Igor Dodon. Cum se  implică CNA-ul în acest caz

„Astfel, medicul este bănuit de confecționarea și deținerea documentelor oficiale false, care acordă drepturi. În același timp, ex-președintele R. Moldova împreună cu soția sa, sunt bănuiți în deținerea și folosirea documentului oficial fals care acordă drepturi”, anunță PA.

În baza documentului menționat, Igor Dodon a solicitat Judecătorilor Curții Supreme de Justiție sa îi încuviințeze să părăsească țara, aceeași solicitare fiind înaintată de către Galina Dodon.

Procuratura Anticorupție precizează că la 26 ianuarie 2023 a pornit urmărirea penală pe faptul săvârșirii infracțiunii prevăzute la art. 361 alin.(2) lit.b) din Codul penal – „Confecționarea, deținerea, vânzarea sau folosirea documentelor oficiale, a imprimatelor, ștampilelor sau sigiliilor false, acțiuni săvârșite de două sau mai multe persoane”.

Procuratura Anticorupție (PA) a anunțat pe 26 ianuarie că a înaintat un demers la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), prin care a solicitat înlocuirea măsurii obligării de a nu părăsi țara cu arest la domiciliu în privința lui Igor Dodon, în contextul în care, potrivit PA, medicul care a semnat actul ce ar confirma necesitatea deplasării lui Igor Dodon peste hotare a declarat că „nu-i este cunoscut pacientul menționat și că ar fi aplicat ștampila pe Trimiterea-Extras la rugămintea unei colege”.

PA a transmis că medicul a declarat, în cadrul audierilor, că „solicitarea a parvenit de la colega sa care examinează mereu familia Dodon și care se află în relații apropiate cu aceștia, fiind soția unui consilier din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, membru al fracțiunii partidului din care a făcut parte” Igor Dodon.

Între timp, fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, care urma să plece în România, în perioada 28 ianuarie 2023 – 05 februarie 2023, a anunțat că și-a anulat plecarea.

„Din cauza interdicției din partea procurorului pe caz ca soția să ne însoțească, dar și a presiunilor și persecutărilor la adresa medicilor care au eliberat prescripția pentru reabilitate, am decis să renunțăm la această deplasare. Vom căuta soluții alternative de tratament în țara noastră”, a explicat Dodon.

La 19 ianuarie 2023, Curtea Supremă de Justiție (CSJ) a admis cererea apărătorilor lui Igor Dodon, privind încuviințarea de a părăsi R. Moldova, în perioada 28 ianuarie 2023 – 05 februarie 2023, pentru a asigura un tratament de reabilitare post Covid-19, în România, a fiului fostul președinte. Potrivit PA, avocații fostului președinte au anexat un șir de acte ce ar confirma necesitatea deplasării peste hotare, fiind prezentată și Trimiterea-Extras nr. 0163158 din 18 ianuarie 2023.

Pe 6 ianuarie 2023, judecătorii CSJ au admis demersul procurorului privind prelungirea termenului măsurii preventive – obligarea de a nu părăsi țara pentru alte 60 de zile, în privința lui Igor Dodon, învinuit de comiterea infracțiunii de corupere pasivă, organizarea și acceptarea finanțării partidului politic din partea unei „organizații criminale”.

Igor Dodon a fost eliberat din arest la domiciliu prin decizia Curții Supreme de Justiție (CSJ) din 18 noiembrie. Fostul șef de stat a fost plasat atunci sub control judiciar pentru 60 de zile, având interdicția de a părăsi țara.

Ambuteiaje kilometrice în Capitală, în urma unui accident violent la sensul giratoriu de pe bulevardul Renașterii Naționale

Un accident violent produs în această seară, în jurul orei 18:30, la sensul giratoriu din apropierea Circului din Chișinău, a creat ambuteiaje masive în această zonă a capitalei.

Potrivit informațiilor preliminare, două autoturisme au intrat în coliziune.

Deocamdată, nu se cunosc detalii despre victime. Vom reveni cu detalii.

Concurenta Rusiei la ,,Miss Univers” refuză să se întoarcă în țara natală după finalizarea concursului. Tânăra a decis să rămână în SUA și se ascunde

Rusoaica Anna Linnikova, concurenta Rusiei la „Miss Univers”, se ascunde în SUA după finalizarea concursului. Modelul refuză să se întoarcă în Rusia și nici nu vrea să spună unde se află exact în acest moment.

Неужели я не могу»: «мисс Россия» Анна Линникова заявила о жизни в США -  Экспресс газета

Anna Linnikova nu a intrat în top 16 și a refuzat să se întoarcă acasă după concurs. Rusoaica se ascunde în Statele Unite și se teme de amenințările care îi sunt trimise.

Linnikova, care a încercat să se împrietenească cu reprezentanta Ucrainei, Victoria Apanasenko, călătorește acum.

,,Acum călătoresc prin America și din motive de siguranță, încă o dată, nu-mi dezvălui coordonatele exacte”, a declarat rusoaica într-un interviu acordat presei ruse.

Tânăra continuă să viseze la o carieră de model.

Модель Анна Линникова рассказала о травле после конкурса "Мисс Вселенная"

Concursul din acest an a fost câștigat de reprezentanta SUA, R’Bonnie Gabrielle.

Polițiștii supraveghează seară de seară trecerile de pietoni
Articolul anterior
Bacteria din nas care poate agrava simptomele de alergie
Articolul următor