Cum și-au organizat doi tineri nunta cu 10.000 de invitați fără a încălca regulile de siguranță

Pandemia de coronavirus a spulberat planurilor multor cupluri care visau la o nuntă mare. Dar doi tineri din Malaezia au reușit să ocolească restricțiile potrivit cărora lista de invitați trebuia să se limiteze la 20 de persoane și au primit felicitări în ziua cea mare de la 10.000 de oameni „prezenți” la nunta lor, într-o manieră sigură, potrivit BBC News.

Nunta celor doi au fost transformată într-un eveniment de tip drive-through (trecere cu mașinile). Duminică dimineață, tinerii proaspăt căsătoriți s-au postat în fața unei mari clădiri guvernamentale din Putrajaya, la sud de capitala Kuala Lumpur, în timp ce oaspeții treceau prin fața lor încet, cu mașinile.

Geamurile au rămas ridicate, iar oaspeții au transmis felicitările de la distanță.

Mirele Tengku Muhammed Hafiz și mireasa Oceane Alagia nu sunt niște tineri obișnuiți. El este fiul unui influent politician malaezian și fost ministru al cabinetului Tengku Adnan. „Sunt informat că există mai mult de 10.000 de mașini aici”, a scris pe Facebook mândrul tată, care a și postat mai multe fotografii.

„Eu și familia mea suntem foarte onorați. Vă mulțumim tuturor pentru că ați înțeles și ați respectat toate procedurile și nu ați ieșit din mașină.”

A durat trei ore până când toți cei 10.000 de „participanți” la nuntă i-au salutat pe miri. Apoi a urmat masa. Toți invitații și-au ridicat meniul de nuntă, atent ambalat, prin geamul mașinii, după care au plecat la casele lor să-l savureze.

Malaezia se luptă în prezent cu un nou val de cazuri de Covid-19. Țara a înregistrat în total aproximativ 92.000 de cazuri de coronavirus și peste 430 de decese.

sursa

Mii de australieni au pozat nud pe o plajă pentru a atrage atenția asupra unei probleme

Mii de persoane din Australia au luat parte la o ședință foto inedită. Aproximativ 2.500 de australieni au pozat nud pe o plajă din Sydney, pentru a atrage atenția asupra cancerului de piele. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale. 

Mii de australieni au pozat nud pe o plajă din Sydney | Digi24

Mii de australieni, de toate vârstele, s-au strâns pe plaja Bondi de la primele ore ale dimineții. Au admirat răsăritul, apoi s-au dezbrăcat în semn de protest pentru a atrage atenţia asupra cancerului de piele.

„Este ceva ce nu voi uita niciodată. Copiii mei vor fi mândri! Este ceva diferit. Am înghețat de frig”, povestește o australiancă.

Ei au fost subiectele, în timp ce nisipul și valurile au completat cea mai recentă lucrare de artă a fotografului Spencer Tunick.

„Se întâmplă atât de multe lucruri în interiorul și în afara corpurilor oamenilor”, a spus celebrul fotograf.

La finalul ședinței foto, australienii au făcut baie dezbrăcaţi în ocean.

Fotograful este cunoscut pentru organizarea de şedinţe foto nud în cele mai cunoscute atracţii turistice din lume. În 2010, Spencer Tunnick a mai organizat o şedinţă foto în masă la Sydney, când 5.200 de australieni au pozat nud. 

sursa

Vocea României: Trei moldoveni au rămas în concurs și vor lupta pentru marele trofeu

Etapa Confruntărilor a luat sfârșit la Vocea României, în cadrul celui de-al 10-lea sezon. Alți trei basarabeni care au evoluat aseară au reușit să își convingă antrenorii că merită să treacă mai departe. Este vorba despre Daniel Ciurea, Corina Ivanov și Mihailina Moisa.

Tudor a încheiat etapa confruntărilor cu două dueluri, unul fiind Carmen Cușa – Mihailina Moisa. Fetele au oferit o interpretare memorabilă a piesei „Army Of Me”, transmite unimedia.info.

„Amândouă ați fost fantastice! Ați făcut un super show, un super moment! Pe Mihailina am simțit-o mai pliată pe piesă”, a spus Smiley.

Tudor Chirilă a ales să meargă mai departe cu Mihailina. Și Carmen Cușa își continuă parcursul la Vocea României, după ce a fost salvată de Irina Rimes. The Motans a ales piesa “Nothing Breaks Like A Heart” pentru battle-ul dintre Elis Opriș și Corina Ivanov. Irina Rimes a felicitat fetele pentru piesă. 

„Alegerea piesei n-a fost neapărat una fericită pentru voi două, deși sunteți niște voci foarte bune și ați cântat foarte bine”, a spus Theo Rose.

„Ați cântat cu pasiune și v-ați asumat piesa!”, a adăugat Smiley.

„Ați fost minunate fetelor și a fost o reală plăcere să lucrez cu voi!”, a spus The Motans și în cele din urmă a ales să meargă mai departe cu Corina. Pentru battle-ul dintre Iulia Gîza și Daniel Ciurea The Motans a ales celebra piesă „Let Me Entertain You” de la Robbie Williams.
Cei doi concurenți au acaparat scena și au fost plini de energie. Entuziasmat, The Motans a dansat toată melodia, iar la un moment dat chiar s-a urcat pe scaunul său.

The Motans a ales să meargă mai departe cu Daniel Ciurea.

32 de civili au fost uciși de bombardamentele rușilor în Herson, din momentul eliberării orașului

Cel puțin 32 de persoane din regiunea Herson aflată în sudul Ucrainei au fost ucise de bombardamentele rușilor, de când forțele pro-moscovite s-au retras în urmă cu două săptămâni, a spus sâmbătă șeful poliției ucrainene, transmite Reuters.

Evacuations of Kherson

Forțele Rusiei și-au încheiat retragerea din orașul Herson pe 11 noiembrie, după o perioadă de ocupație de aproape nouă luni. Acestea sunt acum poziționate pe malul stâng al Niprului, de unde au bombardat orașul în mod regulat.

„Bombardamentele zilnice ale rușilor distrug orașul și omoară locuitorii pașnici. Per total, Rusia a ucis 32 de civili în regiunea Herson începând de la eliberarea orașului”, a spus șeful poliței naționale, Igor Klimenko, pe Facebook.

„Mulți oameni se evacuează pentru a căuta refugiu în regiuni mai calme ale țării. Însă mulți rezidenți rămân la casele lor și trebuie să le oferim securitatea maxim posibilă”, a continuat acesta, spunând că poliția a fost încă o dată la datorie în regiune.

Săptămâna trecută, un oficial de rang înalt spunea că Ucraina va începe în curând să evacueze oamenii care vor să părăsească regiunea.

Klimenko a mai adăugat că anchetatorii au înregistrat 578 de crime de război comise de trupele rusești și de complicii acestora din regiune. Moscova neagă în mod obișnuit acuzațiile că forțele sale au abuzat civili.

Nou tulpină de Coronavirus din Marea Britanie circulă începând cu luna septembrie. Ce se știe despre noua mutație până acum?
Articolul anterior
Republica Moldova anulează toate zborurile către și dinspre Marea Britanie
Articolul următor