Cum și-au organizat doi tineri nunta cu 10.000 de invitați fără a încălca regulile de siguranță

Pandemia de coronavirus a spulberat planurilor multor cupluri care visau la o nuntă mare. Dar doi tineri din Malaezia au reușit să ocolească restricțiile potrivit cărora lista de invitați trebuia să se limiteze la 20 de persoane și au primit felicitări în ziua cea mare de la 10.000 de oameni „prezenți” la nunta lor, într-o manieră sigură, potrivit BBC News.

Nunta celor doi au fost transformată într-un eveniment de tip drive-through (trecere cu mașinile). Duminică dimineață, tinerii proaspăt căsătoriți s-au postat în fața unei mari clădiri guvernamentale din Putrajaya, la sud de capitala Kuala Lumpur, în timp ce oaspeții treceau prin fața lor încet, cu mașinile.

Geamurile au rămas ridicate, iar oaspeții au transmis felicitările de la distanță.

Mirele Tengku Muhammed Hafiz și mireasa Oceane Alagia nu sunt niște tineri obișnuiți. El este fiul unui influent politician malaezian și fost ministru al cabinetului Tengku Adnan. „Sunt informat că există mai mult de 10.000 de mașini aici”, a scris pe Facebook mândrul tată, care a și postat mai multe fotografii.

„Eu și familia mea suntem foarte onorați. Vă mulțumim tuturor pentru că ați înțeles și ați respectat toate procedurile și nu ați ieșit din mașină.”

A durat trei ore până când toți cei 10.000 de „participanți” la nuntă i-au salutat pe miri. Apoi a urmat masa. Toți invitații și-au ridicat meniul de nuntă, atent ambalat, prin geamul mașinii, după care au plecat la casele lor să-l savureze.

Malaezia se luptă în prezent cu un nou val de cazuri de Covid-19. Țara a înregistrat în total aproximativ 92.000 de cazuri de coronavirus și peste 430 de decese.

sursa

Nou tulpină de Coronavirus din Marea Britanie circulă începând cu luna septembrie. Ce se știe despre noua mutație până acum?
Articolul anterior
Republica Moldova anulează toate zborurile către și dinspre Marea Britanie
Articolul următor
Alte articole interesante